(FOTO) NIJE ME SRAMOTA IZBOČINA I CELULITA: Plus sajz lepotica izazvala lavinu komentara fotkama bez trunke Fotošopa!
Foto: Profimedia

PREZADOVOLJNA SVOJIM TELOM

(FOTO) NIJE ME SRAMOTA IZBOČINA I CELULITA: Plus sajz lepotica izazvala lavinu komentara fotkama bez trunke Fotošopa!

Pop kultura -

Za predstavljanje najnovijih verzija bikinija i jednodelnih kostima jedna kompanija odabrala je najpoznatiju pluz sajz lepoticu Ešli Grejem, i to neretuširanim fotografijama.

Premda su i modna industrija i mediji navikli na standarde korišćenja Fotošopa, potez koji su ovaj put povukli naišao je na gromoglasno oduševljenje i odobravanje. Iako su odradili organizovano snimanje, dogovorili su se da će objaviti neobrađene fotografije koje su snimili paparaci.

Na Instagramu su mnogi pohvalili ideju i rekli da bi voleli kad bi više manekenki sledilo njen primer. Ona je rekla da su ove fotografije podsetnik da je "autentičnost lepa". Manekenka na Instagramu ima 6.7 miliona fanova i prva je plus sajz lepotica veličine 40 (L) koja je krasila naslovnicu magazina "Sports Illustrated". Za ovu kompaniju (Kupaći kostimi za sve) već je radila nekoliko kampanja, ali ovo je prva u kojoj su doneli odluku da ništa neće skrivati. Kampanja pod nazivom "Moć paparaca" trebalo bi da održi želju za transparentnošću što se tiče uređivanja modnih fotografija, kao i zahtev za širom definicijom lepote.

"Ne sramim se nekoliko rupica, izbočina i celulita… A ne biste ni vi trebali", napisala je Ešli.

Ipak, nisu uvek komentari bili pozitivni. 2017. godine Ešli je podelila sirove snimke sa vežbanja koje su privukle gomilu trolova, a neki su komentarisali da je toliko debela da ne treba ni da se trudi da izgubi kilograme.

Kurir.rs/BBC, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track