BIVŠI PAR NAŠAO SEBI ZANIMACIJU: Brankica sa misterioznim dečkom, Biković sa Đokovićem! (FOTO)
Foto: Vlada Šporčić

PAPARACO

BIVŠI PAR NAŠAO SEBI ZANIMACIJU: Brankica sa misterioznim dečkom, Biković sa Đokovićem! (FOTO)

Pop kultura -

Dok Miloš Biković uživa u društvu srpske elite poput Novaka Đokovića, njegova bivša devojka Brankica Sebastijanović vreme provodi sa javnosti anonimnim dečkom.

foto: Kurir

Glumicu je naš paparaco uslikao pre nekoliko dana u večernjim časovima u jednom beogradskom kafiću a društvo joj je pravi misteriozni muškarac.

foto: Kurir

Nepoznati dečko i glumica uživali su u belom vinu, koga im nije manjkalo ni u jednom momentu. Brankica je blistala u krem haljini u kojoj su njene vitke noge dolazile do izražaja.

foto: Kurir

Samo dan ranije, na sto metara od kafića u kojem je bila Brankica, njen bivši dečko Miloš Biković imao je u Kombank dvorani premijeru filma "Izvan granica realnosti" u kome glumi sa Antoniom Banderasom. Iako ima devojku, manekenku Barbaru Tatalović, glumac je na iznenađenje svih došao sam. Biković je vreme provodio sa Novakom, kojeg je na ulazu srdačno pozdravio i zagrlio, a potom mu poželeo dobrodošlicu. Njih dvojica su ostatak večeri proveli uglavnom ćaskajući, a Biković se nije obazirao na atraktivne koleginice i devojke koje su bile na premijeri.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Miloš i Brankica su vezu počeli 2010. godine dok je ona bila student glume. Romansu dugu četiri godine iz privatnog života preneli su u romantični film "Kad ljubav zakasni".

foto: Srbel

Njihova veza je od starta privlačila pažnju javnosti, pogotovo posle Bikovićeve izjave da njih dvoje neće imati seks pre braka. Njihov raskid desio se neposredno pred premijeru predstave "Kad su cvetale tikve" u kojoj Miloš glumi, ali su to uspeli da sakriju puna dva meseca.

Jelena Stuparušić/kurir.rs/ Foto: Vlada Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) HTEO JE SAMO DA SE OŠIŠA: Šokiraćete se kad vidite šta su uradili od Miloša Bikovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track