Najnovije vesti

ENRIKE I KURNJIKOVA UŽIVAJU U LJUBAVI 15 GODINA: Imaju blizance, a sada je poznati pevač prvi put PROGOVORIO o njihovom odnosu!
Foto: Profimedia

otkrio detalje iz svog privatnog života

ENRIKE I KURNJIKOVA UŽIVAJU U LJUBAVI 15 GODINA: Imaju blizance, a sada je poznati pevač prvi put PROGOVORIO o njihovom odnosu!

Pop kultura

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova uživaju u ljubavi koja traje 16 godina, a kao kruna te ljubavi su blizanci Nikolas i Lusi.

Iako se skoro nikad ne pojavljuju zajedno, pevač je nedavno prvi put  progovorio o ljubavi sa bivšom teniserkom sa kojom živi u vanbračnoj zajednici punih 15 godina.

"Ana je osoba sa jakim materinskim instinktima i odlična je majka", rekao je pevač koji sa dugogodišnjom devojkom živi u vili u Majamiju.

Enrike je rekao i da mu je veza sa Anom jedina ozbiljna veza koju je imao u životu.

foto: Profimedia

Osim što je poznato da im papir ništa ne znači, par je iznenadio sve kada su krajem 2017. godine dobili blizance.

Naime, teniserka i muzičar su želeli da za trudnoću ne saznaju mediji već su je oboje krili- ona nepojavljivanjem u javnosti, on ne govoreći o tome pred predstavnicima sedme sile. Čak i na društvenim mrežama oni svoju decu ne pokazuju tako često.

 

Game day!! ⚽️⚽️⚽️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Zanimljivo je da Enrike svojevremeno rekao i da nikada nije upoznao svog oca sa svojom izabranicom jer "nije bilo prigodnog trenutka"

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...