Najnovije vesti

ŠOK INTERVJU! ĐULETA VAN GOGA KAKVOG NISTE UPOZNALI: Roker iskreno o razvodu, prostituciji, seksu na eks...
Foto: Dragan Kadić

ISKRENO!

ŠOK INTERVJU! ĐULETA VAN GOGA KAKVOG NISTE UPOZNALI: Roker iskreno o razvodu, prostituciji, seksu na eks...

Pop kultura
09:55h

Popularni roker Đule Van Gog na odlučio da priča o "zabranjenim" temama - o razvodu, abortusu, prostituciji...

Razvod

Razvod je kukavički, a ponekad i hrabar čin. Zašto nekoga lagati i govoriti mu da ga voliš, a da ga više ne voliš. Razvod je postao trend ovih novih brzih i modernih brakova iz interesa, mode ili čega već, ne znam. Danas je lakše razvesti se i zauvek pokidati nedužna dečja srca, detinjstvo i njihov osmeh, nego razumeti onog drugog, oprostiti mu i tako izlečiti nesporazum. Stabilnost braka, harmonija u odnosu i međusobna podrška su, bez obzira na sve teškoće, najvažniji. Na kraju, ako baš nema leka, najveći greh je ne biti iskren prema samom sebi.

Gejevi i brak

Svako ima pravo na svoj izbor. Svako neka radi ono šta misli i oseća i neka se ponaša po svom senzibilitetu, govoru svojih čula i osećanja. A što se tiče bračne zajednice i dece, verujem da potraga za srećom ne poznaje granice.

foto: Dragan Kadić

Marihuana

Mislim da mi imamo mnogo većih problema od legalizacije marihuane. Nekima bi marihuana u donošenju krucijalnih odluka za našu zajednicu sigurno i dobro došla, međutim, pre nego što glasam za legalizaciju, prvo glasam za ispravno kućno vaspitanje i aktivnu roditeljsku brigu o deci. Onda nećemo imati brigu da li će medicinskom ili zvaničnom legalizacijom marihuana postati problem ili recept ovog društva. Danas u Srbiji imamo rijaliti programe i tone informacija po medijima o nebitnim ljudima sumnjivog morala, sa nadimcima i bez imena, prezimena i zanimanja, zatrpani smo besmislenim informacijama o životima dece poznatih, tako da mi sve to deluje kao mnogo veća opasnost po zdravlje nacije nego legalizacija marihuane.

Prostitucija

Stare zanate treba sačuvati od zaborava. Treba mudro očuvati posebnost i tajnu vekovnog zanata, eto koliko je civilizacija propalo, ali se prostitucija kao zanat održala i opstala, njojzi hvala. Na kraju krajeva, ako već nemaš ljubav za ceo život, bolje nađi ribu ili frajera za jedno veče.

Psihijatar

Svako od nas ima pravo da posumnja u sebe i ponekad uradi mentalnu gimnastiku. Ne vidim u tome ništa strašno, a i ništa zbog čega se treba postideti ili zabrinuti. Uvek se treba posavetovati s onima koji mogu da pomognu.

Samoubistvo

Razumem teskobe koje nam život na srce tovari, razumem prekretnice i teške situacije koje nam život svakodnevno donosi, ali ne razumem tu sebičnost koja ljudima dozvoljava da takvim činom svoje najbliže ostave same, uplakane i večno prepuštene patnji i znaku pitanja. Ne razumem kakav to pakao može čoveka da natera na poslednji čin daleko pre kraja, a izlaz uvek postoji u podršci i zagrljaju najbližih.

foto: Dragan Kadić

Abortus

Zabranjujem abortus. Samo neka nam je puno dece, neka su nam puna srca, škole, parkovi. Ne podržavam čin abortusa, osim ako su beba ili majka zdravstveno ugroženi, pa takav čin preporučuje lekar.

Eutanazija

Eutanaziji kažem da, i sebi bih je potpisao. Život je čudo i zašto kvariti ukus njegove lepote, pelene su tu samo za početak, ne i za kraj.

Život posle smrti

Ima li života posle smrti, to ne znam, ali voleo bih da se moj rulet i posle svega opet zavrti, da se možda pretvorim u nekog maznog krznatog kućnog ljubimca, da ležim voljen u njenom krilu. Važno je kako živiš i zabavljaš se za života, a sve posle toga, kako bude, neka bude.

Seks na eks

E to je baš slatko, slatko jer je kratko. Kad bih ti rekao da ga ne volim, slagao bih i sebe i tebe. Seks na eks je kao čoko-keks, sa šlagom i jagodom na vrhu.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Vip/Foto Dragan Kadić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...