POZNATI KUVAR U CENTRU SKANDALA: Optužila ga bivša radnica da ju je drogirao, a onda i SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO!
Foto: printScreen jutjub

ozbiljne optužbe

POZNATI KUVAR U CENTRU SKANDALA: Optužila ga bivša radnica da ju je drogirao, a onda i SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO!

Pop kultura -

Poznati kuvar Mario Batali našao se u centru skandala jer ga je bivša radnica javno optužila da ju je drogirao a potom i seksualno zlostavljao.

Mario je navodno trenutno pod istragom za napastvovanje nakon što je jedna žena u emisiji "60 minuta" tvrdila da ju je kuvar u polu svesnom stanju seksualno napao.

foto: Profimedia

Voditelj Anderson Kuper u nedelju je razgovarao sa nekoliko žena, od kojih je jedna anonimno rekla da ju je Batali drogirao a potom i seksualno napastvovao 2005. godine.

Nepoznata žena je tada bila njegov radnik tvrdi da je otišla u bolnicu da bi nabavila dokaze da je silovana, ali da nikada nije podnela izveštaj policiji.

Druge žene su tvrdile da ih je Batali neadekvatno dodirivao dok su radile kod njega, kao i da su videli da je seksualno napadao još jednu ženu koja je bila u nesvesnom ili polusvesnom stanju. Batali je sve ovo oštro negirao stranim medijima, rekavši da nije seksualno napastvovao ženu koja se oglasila, a čiji identitet se krije. U emisiji "60 minuta" tvrde da postoji aktivna krivična istraga o navodno lošem ponašanju Batalija.

foto: printScreen jutjub

Kurir.rs/CBS.News/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track