NE ŽELIM DA BUDEM GLUMAC ZA JEDNU ULOGU: Glavni lik serije Okružen mrvima odlučio da napušta snimanje!
Foto: Printscreen Instagram

Presekao

NE ŽELIM DA BUDEM GLUMAC ZA JEDNU ULOGU: Glavni lik serije Okružen mrvima odlučio da napušta snimanje!

Pop kultura -

Glavni glumac serije 'Okruženi mrvima', Endru Linkoln, odlučio je da neće postati glumac za jednu ulogu i da napušta seriju po koncu devete sezone. Njegov lik će se pojaviti u samo šest epizoda.

Sve serije imaju dobru šansu pretvoriti se u sapunice. Ako se to dogodi, glumci koji u njima ostanu rizikuju da budu obileženi do kraja svoje karijere kao glumci za samo jednu ulogu.

Glavni glumac serije 'Okruženi mrvima' odlučio je da takav beleg neće prihvatiti te napušta seriju po koncu devete sezone. Kroz celu sezonu će se njegov lik, Rik, pojaviti u samo šest epizoda.

No, drami u seriji nije kraj, jer osim njegovog odlaska serija se očigledno nosi i s odlaskom glumice Loren Koen (Megi u seriji), koja će u novoj sezoni imati samo šest epizoda pre nego postane hrana za zombije.

Što sve to tačno znači za seriju je podosta nejasno u ovom trenutku, jer produkcijska kuća iza serije, AMC, nije izdala nikakvu objavu povodom ove situacije. Rik i Megi su poprilično bitni likovi, koji su dobar deo epizoda izneli na svojim plećima. Deveta sezona očigledno će imati priče kojima će dovesti njihove radnje do kraja. Prema nekim navodima, serija će se potom fokusirati na Normana Ridsa, odnosno na njegovog lika Derila Diksona koji će postati glavni lik.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track