RIBLJA ČORBA, YU GRUPA I KKN NA BIR FESTU: Rokeri opet praše na Ušću!
Foto: Vladimir Šporčić

radost za pivopije

RIBLJA ČORBA, YU GRUPA I KKN NA BIR FESTU: Rokeri opet praše na Ušću!

Pop kultura -

Ovogodišnji 16. po redu Bir fest, koji će se održati od 15. do 19. avgusta, tokom pet dana napraviće kao i uvek spektakl za ljubitelje nektara od hmelja, kao i oštrog rokenrol zvuka.

Prve večeri koncert Riblje čorbe biće uvod u petodnevno uživanje u muzici, pivu i brojnim drugim sadržajima na najvećem festivalu u jugoistočnoj Evropi. Povodom jubileja i koncerta na Ušću, basista Riblje čorbe Miša Aleksić poručuje:

foto: Damir Dervišagić

"Riblja čorba je prošle godine na Bir festu započela obeležavanje 40 godina postojanja, a pravi rođendan biće 15. avgusta, kada ćemo napraviti veliku žurku sa set-listom sastavljenom od kultnih pesama benda".

Tokom prvog dana nastupaće i gosti iz Hrvatske - rok bend Aerodrom. Najdugovečniji bend u istoriji domaće rok muzike,Ju grupa, na radost fanova, nastupiće 17. avgusta.

foto: Dragan Kadić

„Malo je festivala koji kod muzičara pokrenu toliko uzbuđenje kao što je nastup na Beer Festu. Broj ljudi pred kojima sviramo kao i sjajna organizacija i tehnička podrška su miks koji pokrene navalu adrenalina kod nas muzičara. Ove godine se po sedmi put penjemo na binu Beer Festa i opet ista želja da se ori Ušće. YU Grupa će i ove godine zatresti pored Save i Dunava”, najavljuje Petar Jelić.

Ljubitelji beogradskog benda Kanda, Kodža i Nebojša biće u prilici da uživaju u odličnoj svirci 18. juna na Alternative stageu.

foto: Zorana Jevtić

“Drago nam je što posle četiri godine ponovo nastupamo na Beer Festu, očekujemo savršen letnji dan, publiku raspoloženu za ples i njegova isceliteljska dejstva, a očekujem i da mi budemo na visini zadatka sa uobičajenim repertoarom starih, novih i budućih hitova”, poručuje gitarista benda Nenad Pejović.

Kurir. rs / Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track