JEDVA PREŽIVEO SNIMANJE FILMA: Silvester Stalone otkrio strašnu tajnu sa seta! Uzeo je NOŽ i napravio nešto bez čega bi sigurno nastradao!
Foto: Profimedia

Ispovest

JEDVA PREŽIVEO SNIMANJE FILMA: Silvester Stalone otkrio strašnu tajnu sa seta! Uzeo je NOŽ i napravio nešto bez čega bi sigurno nastradao!

Pop kultura -

Holivudski glumac Silvester Stalone podelio je anegdotu sa snimanja legendarnog filma “Rambo” iz 1982, u kojem je bio glavna zvezda i koautor scenarija.

foto: Profimedia

Kako se ispostavilo, njegov prepoznatljivi kostim uopšte nije bio uključen u scenario, već je završio u filmu samo zato što je glumcu na setu bilo hladno.

"Ovo ne zna mnogo ljudi, ali u severnoj Kanadi je bilo tek nešto iznad nule i ja nisam bio spreman za to. Zadivljujuće je bilo što sam usred šume pronašao zarđala kolica koja su tamo bila više od 30 godina, a ispod njih se nalazio taj istrunuli komad platna. Uzeo sam nož, isekao rupu i pretvorio ga u pončo, što me je zaista spaslo velike hladnoće i ledene kiše", napisao je glumac i napomenuo da to nije bilo u scenariju.

"First Blood", kod nas preveden samo kao "Rambo", imao je budžet od 15.000.000 dolara. Ipak, uprkos tome, Stalone u divljini je sam sebi napravio pončo. Osim toga, taj pončo postao je svojevrsni zaštitni znak akcionog junaka koji se, doduše, većinu vremena pojavljuje golog torza.

foto: Profimedia

Taj isti pončo kasnije je na aukciji prodat za 60.000 dolara.

Inače, Stalone, koji je i u 72. godini u sjajnoj formi, još jednom će se naći u ulozi Džona Ramba, čiji se peti nastavak očekuje 2019. godine.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ROKI JE ZVER! Stalone u 72. godini stavio teg na noge, a onda je počeo da radi zgibove!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track