UBRIZGAVALA ILEGALNE INJEKCIJE ZA POVEĆANJE ZADNJICE: Poznata pevačica priznala! Morala sam da ih uklonim da ne bih umrla!
Foto: Printscreen Instagram

otkrila

UBRIZGAVALA ILEGALNE INJEKCIJE ZA POVEĆANJE ZADNJICE: Poznata pevačica priznala! Morala sam da ih uklonim da ne bih umrla!

Pop kultura -

Pevačica K. Mišel priznala je da je ubrizgavala ilegalne injekcije za povećanje zadnjice, a to je moglo da je košta života.

Sada je za "Pipl" otkrila da imala četiri operacije da bi ih uklonila, kao i da je to najjezivija stvar koju je doživela.

Ritam i bluz zvezda u usponu htela je da ispuni trend i poveća pozadinu.

Želela je da svoje telo transformiše i prilagodi trendu, da pridobije još više publike. Ipak, nestručno osoblje, nelegalan silikon i ona je završila na operacionom stolu.

Uz četiri zahvata, morala je da primi i dve kompletne transfuzije krvi kako bi spasla svoj život i narušeno zdravlje.

"Bilo je naznaka i to je i ranije visilo u vazduhu, ali sada je sasvim sigurno. Moje telo ne može da podrži te silikone, morala sam da ih uklonim da ne bih umrla", ispričala je za "Pipl" pevačica koja je godinama menjala sebe u želji da ima telo kao flašica.

Ugradila je i grudi, pre zadnjice, radila je transfer masti sa stomataka, širila je kukove.

"Čula sam za čoveka u Atlanti. On nije lekar, a ubrizgavao je injekcije hidrogela, tako su se zvale. Bila sam zadovoljna u prvo vreme rezultatima", rekla je.

Onda su se, posle pet godina javili čudni simptomi, bolovi, iznenadne migrene.

Doktori su mislili da ima lupus, ali su kasnije ozbiljne analize pokazale da se silikon razlio po njenom telu, da se spustio ka nogama i da je došlo do jakih infekcija. Počelo je lečenje, urađena je prvobitno liposukcija kako bi se otrovna materija isisala iz njenog tela.

Pevačica se toliko razbolela da je morala da prima transfuzije.

"To što mi se desilo je najjezivija stvar. Jaka sam ja, ali ovo kroz šta sam prošla zaista je teško, lekari su mi uklanjali postpuno izumrla tkiva. Napredujem, idem ka boljem malim koracima, a kraj lečenja očekujem do kraja leta", rekla je pevačica koja je o svom iskustvu progovorila jer želi da iz njenog iskustva uče druge devojke.

Priznaje i da je osim fizičke prošla i veliku psihičku transformaciju i očekuje da uskoro nastavi sa svojom karijerom.

"Neke stvari nam se čine kao nebitne, dok ne iskusimo koliko smo mali i nemoćni. Tuširanje je sasvim obična stvar, ali ja to dugo nisam mogla da uradim samostalno. Neki mali koraci za mene su sada ogromni", napisala je zvezda.

Kurir.rs/People/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track