Najnovije vesti

REČI KOJE JE AMAL JAVNO UPUTILA KLUNIJU ODUŠEVILE SU SVET: Pronašla sam u tebi ljubav za kakvu sam se nadala da postoji!
Foto: Profimedia

PREDIVNO

REČI KOJE JE AMAL JAVNO UPUTILA KLUNIJU ODUŠEVILE SU SVET: Pronašla sam u tebi ljubav za kakvu sam se nadala da postoji!

Pop kultura

Poznata advokatica Amal Kluni je javno na crvenom tepihu izjavila ljubav svom suprugu Džoržu Kluniju i tim potezom oduševila svet. 

Naime, holivudski glumac je ovogodišnji dobitnik nagrade za životno delo, koje mu je dodelio Američki filmski institut, a na veče proglašenja pobednika došao je u pratnji svoje supruge, ne sluteći da će mu izabranica pred svima prirediti ovakav predivan gest.

Nakon što je Džordž preuzeo nagradu, njegova supurga je izašla na scenu i prvi put podelila privatne detalje iz svog života, odnosno iz braka sa oskarovcem.

"Kada smo se tek upoznali počeli smo da se skrivamo u mom stanu u Londonu. Vrlo brzo shvatila sam da šta god da se dogodi i ako nas i otkriju, nikada neću hteti da budem sa nekim drugim već samo s njim. Kada smo bili razdvojeni nisam mogla da spavam, a rečeno mi je i da ću se čitajući njegove poruke ili pisma koje je skrivao u mojoj torbi, nesvesno smeškati i praviti zaljubljene grimase. Pet godina kasnije, ništa od toga se nije promenilo. On je i dalje osoba kojoj se najviše divim i čiji me osmeh obori sa nogu", rekla je Amal, a potom ljubavnu poruku uputila Džordžu:

" Ljubavi, ono što sam pronašla u tebi je upravo ona ljubav za kakvu sam se oduvek nadala da postoji, a videti te zajedno s našom decom je moja najveća životna radost."

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...