Najnovije vesti

NIJE MOGLA DA JOJ PREĆUTI, UVREDILA JE ZBOG ODEĆE KOJU NOSI: Rijana oštra, ali kroz osmeh! ONA joj je ODMAH uzvratila! (FOTO)
Foto: profimedia

pecnula je

NIJE MOGLA DA JOJ PREĆUTI, UVREDILA JE ZBOG ODEĆE KOJU NOSI: Rijana oštra, ali kroz osmeh! ONA joj je ODMAH uzvratila! (FOTO)

Pop kultura

Pevačica Rijana (30) gostovala je u američkoj emisiji gde je pokazala još jednom da ima smisao za humor, ali ju je voditelj Grejem Norton (55) na trenutak uspeo i da zbuni.

Grejem je okupio postavu jednog od najiščekivanijih ovogodišnjih filmova, 'Okeanovih 8', koji se trenutno prikazuje i u našim bioskopima. Popularna franšiza je do sada 'pomela' blagajne u SAD-u, a najviše se zasluga pridaje ženskoj glumačkoj postavi koju su mnogi željno iščekivali da vide zajedno na velikom platnu.

Nortona je zanimalo jesu li njegove gošće Rijana, Helena Bonam Karter (52), Sandra Bulok (53), Kejt Blanšet (49) i Sara Polson (43) bile gošće ovogodišnje Met Gale, baš kao i njihovi likovi u filmu.

I dok su sve redom odgovorile da su bile na modnom događaju u Njujorku, engleska glumica Bonam Karter rekla je da - nije.

"To ti je zato što nosiš haljine kakve nosiš", odbrusila joj je Rijana, pokazujući prstom na šarenu haljinu koju je glumica tada nosila. I postava 'Okeanovih' i publika su se počeli smejati, uključujući i samu Helen, koja je sa smeškom rekla da zna da je to pravi razlog zašto je ne pozivaju na tako svečane modne događaje.

"A šta sad, neću sad plakati zbog toga", uzvratila je Britanka sa smeškom.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...