ZEČICE OTKRILE MRAČNU STRANU ŽIVOTA SA HJU HEFNEROM: Bile smo zarobljene u sobi sa njim, morale smo biti pijane i drogirane!
Foto: Printscreen Instagram

progovorile

ZEČICE OTKRILE MRAČNU STRANU ŽIVOTA SA HJU HEFNEROM: Bile smo zarobljene u sobi sa njim, morale smo biti pijane i drogirane!

Pop kultura -

Nepunih godinu dana nakon što je vlasnik "Plejboja" Hju Hefner preminuo u 92. godini, zečice su odlučile da otkriju mračnu stranu života sa njim.

Naime, one su u dokumentarnom filmu koji se trenutno snima progovorile o tome kakav su pakao preživele sa njim.

"Čula sam da su mnoge naizmenično bile s njim u maloj sobi. Nekada je držao osam devojaka zatočenih u sobici koje su čekale svoj red za seks. Srećom ja sam to uspela izbeći", rekla je bivša zečica Karla Hov (28).

Hefner je važio za čoveka koji uživa u blagodatima života, ali očiigledno je znao preterati što će javnost sada moći videti, kakav je on bio u svoja četiri zida te kako se odnosio prema zečicama. Među prvim devojkama koje su javno istupile o Hefnerovom odnosu prema zečicama bila je Holi Madison (38) koja je sedam godina provela u vili.

"Morala sam izgledati kao da mi je život savršen, a bila sam užasno nesrećna. Viki je dovodila grupu žena u njegov krevet, što ih je više bilo, bila je manja šansa da će ona biti s njim", otkrila je Holi koja je istinu o Hefneru iznijela još pre tri godine u autobiografiji.

Kendra Vilkinson (33) takođe je jedna od bivših zečica koje su imale neprijatno i pomalo zlostavljačko iskustvo s njim.

"Kako bih preživela noć s njim morala sam biti pijana i drogirana. Nisam to mogla izbeći i to je bio jedini način da to napravim - priznala je Kendra koja je napustila Plejbojevu vilu 2009. godine.

Holly Madison #playboymodel #hollymadison #playboybunnies #y2k #2000sfashion

A post shared by Princess ✨ (@cheetahgirl_00) on

Kurir.rs/24.Hr/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track