MUŽ JE PREVARIO DOK JE BILA U DRUGOM STANJU: A sada je starleta konačno progovorila!  Evo zašto mu je OPROSTILA
Foto: Profimedia

OTKRILA SVOJU STRANU PRIČE

MUŽ JE PREVARIO DOK JE BILA U DRUGOM STANJU: A sada je starleta konačno progovorila! Evo zašto mu je OPROSTILA

Pop kultura -

Kloi Kardašijan je prevario suprug Tristan Tompson dok je bila u drugom stanju, a sada je starleta progovorila o prevari.

Sve se saznalo nekoliko dana pred njen porođaj, tri meseca je ćutala, nije komentarisala ni navode da su zajedno, da nisu pod istim krovom, a sada je odlučila da otkrije svoju stranu priče.

Klo bi možda ćutala i dalje da je jedna devojka sa Tvitera nije navela da kaže šta ima o prevari njenog partnera i oca njene ćerke Tru.

"Volim i obožavam Kloi Kardašijan, ali sam jako razočarana jer je ostala s tim bezveznim Tristanom. Propoveda o ženama koje znaju koliko vrede i kada treba da odu, a kad je vreme da ona ode, licemerna je. Ostala je s njim", napisala je obožavateljka koja koristi nadimak "Queen Persia".

Prvi put o svemu je Kloi napisala, očigledno uznemirena što o njoj tako misli neka druga žena:

"To baš i nije istina. Nemaš pojma šta se događa u naša četiri zida, niti koliko je snage potrebno da koegzistiramo u ovoj situaciji. Ponosna sam na svoju snagu. Cenim tvoje mišljenje i nadam se da se ono odnosi i na sve ostale koji se nalaze u istoj situaciji".

Queen Persia" joj je zatim poručila da nije imala nameru da je osuđuje.

"Obožavam te. Ti si uzor milionima devojaka, a tvoji obožavaoci su zaštitnički nastrojeni jer ne želimo da ti neki bezveznjaković opet slomi srce. To je sve", napisala joj je.

Kurir.rs/SuperŽena/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIJE DA ZNA SAMO DA POZIRA: Kim Kardašijan Vest obukla sportski kupaći kostim i savladala talase!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track