Najnovije vesti

BIZARNOM OBJAVOM JE ŠOKIRAO SRBIJU: Beogradski muzičar izbačen iz poznatog benda, a oglasio se frontmen koji je zbog njega dobijao PRETEĆE PORUKE! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram

NIJE VIŠE ČLAN IRIE FM

BIZARNOM OBJAVOM JE ŠOKIRAO SRBIJU: Beogradski muzičar izbačen iz poznatog benda, a oglasio se frontmen koji je zbog njega dobijao PRETEĆE PORUKE! (FOTO)

Pop kultura

Fotografije srpskog muzičara, gitariste poznatog benda, koji je objavio na svom Instagram storiju na kojima se hvali da je, kako navodi, skuvao jaja golubice koje je snela jaja na njegovoj terasi, šokirale su korisnike društvenih mreža.

 

foto: Printscreen Facebook

Vukašin Marković, frontmen benda se oglasio na zvaničnoj stranici grupe "Irie FM", gde je objasnio da je njihov član izbačen iz grupe.

 

"Poštovani fanovi benda i svi koji našu FB stranicu posećujete u poslednjih 24 časa zbog ovog nemilog događaja, dobar dan.

 

Po mom ličnom mišljenju, ovaj odogovor stiže kasno, ali radi se o tome da ne možemo da verujemo do čega je došlo, i pokušavamo da sagledamo činjenično stanje i donesemo pravu odluku. Članice i članovi benda irieFM su krajnje zatečeni ovom situacijom.

 

Jako nam je žao što je do ovoga došlo, ali ovom prilikom moramo da se ogradimo od postupka našeg člana Nikole Spasića. U ovom slučaju, akt pojedinca NIKAKO ne podrazumeva akt kolektiva. Nismo imali prilike da se do sada, kroz rad benda susretnemo sa ovakvom problematikom. Naša dosadašnja saradnja je podrazumevala pre svega profesionalizam, bez ikakvih iznošenja stavova ove vrste.

S obzirom na to da se ton, ideja i sam čin, ni po kom osnovu ne slažu sa načelima benda, kao ni muzikom koju u okviru benda irieFM stvaram, ovom prilikom vas obaveštavam da sam odlučio da, kao šef, frontmen i autor kompletnog idejnog aspekta benda, našeg aktuelnog gitaristu isključim iz daljeg rada.

 

Od sinoć, moje koleginice i kolege iz benda dobijaju preteće poruke u lične inboxe, što smatram krajnje neukusnim i neprimerenim. Etiketiranje bilo koje vrste, pojedinaca koji nisu nikako odgovorni za ovu situaciju, kao i muzike koju bend interpretira, a lično je moje autorsko delo, je krajnje besmisleno. Sa namerom da jasno svima damo do znanja da ovo što se desilo nema nikakvih dodirnih tačaka sa filozofijom, kako ostalih članica i članova benda, tako i kolektiva koji postoji u različitim oblicima već više od 8. godina, očekujem da se nadalje suzdržite svih agresivnih, pretećih i neukusnih komentara i poruka.

Ponavljam, izbor pojedinca ne može i ne podrazumeva izbor kolektiva.

 

Hvala vam", napisao je Vukašin na stranici.

 

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...