Najnovije vesti

POTRESNA ISPOVEST SRPSKE GLUMICE! IMA 49. GODINA I NE ODUSTAJE OD TRUDNOĆE: Kad me STIGNE TUGA, ućutim se da je preživim
Foto: Marina Lopičić

NIJE GUBILA NADU

POTRESNA ISPOVEST SRPSKE GLUMICE! IMA 49. GODINA I NE ODUSTAJE OD TRUDNOĆE: Kad me STIGNE TUGA, ućutim se da je preživim

Pop kultura

Iako joj je neostvarena želja da ima dete, Anita Mančić (49) nije izgubila nadu.

- Žao mi je što nemam dete, ali još uvek ne odustajem. O tome da li je žena ostvarena ako nije majka, ne smem mnogo da razmišljam. Na majčinstvo moram da gledam hladne glave, kao na usputnu stvar, jer drugačije ne bi bilo dobro za mene. Govorim sebi da moram da živim u realnosti i ne postavljam ciljeve zbog kojih bih sebe doživljavala kao neuspešnu ženu - rekla je.

– Kad me stigne tuga, ućutim se da je preživim. Kad bih zbog nekih stvari počela da plačem, nikad ne bih prestala. Zato ne počinjem - dodala je ona.

foto: Marina Lopičić

U prošlosti je više puta pričala na ovu temu.

- Nemam problem da govorim o intimi ukoliko to ima smisla. Recimo, ja sam govorila o veštačkim oplodnjama kad je to bio tabu, iz potrebe da podelim taj problem sa ženama koje su u istoj situaciji kao i ja, a nemaju dovoljno informacija o tome. Ima li veće intime? Pre deset godina otvoreno sam govorila da je normalno da žena i muškarac ne mogu da imaju decu i da je normalno da se na tome radi, da je medicina napredovala i da ima rešenja za to.  Kada su mi stizala pisma, videla sam koliko je važno što sam javno progovorila o toj temi jer je mnogo ličnije nego da neko na ulici pokaže prstom na moga muža - ispričala je Anita.

foto: Marina Lopičić

Podsetimo, mnoge poznate ličnosti imale su problem da se biološkim putem ostvare u ulozi roditelja, dok su se pojedini odlučili na usvajanje dece. Sergej Ćetković, pop pevač, otvoreno je pričao o usvajanju ćerkica Lole i Mile.

- Ja se osećam kao njihov biološki roditelj. Meni smeta kad mi kažu da sam ih usvojio, jer ja njih ne doživljavam na taj način. Ono što mi govorimo uvek njima i što one vrlo dobro znaju – da su ih mama i tata rodili iz srca. To je tako od prvog dana - ispričao je pevač.

Pevačica Lepa Lukić dugo je patila što nema decu, ali je vremenom to prihvatila. 

- Imala sam dve vanmaterične trudnoće kao mlada. Posle toga nisam mogla više da zatrudnim i to je to. Prevazišla sam tu boljku, pomirila sam se sa sudbinom - rekla je Lepa svojevremeno.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic/Story/Foto Marina Lopičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...