BILA JE PRELEPA BEOGRAĐANKA I VLADALA JE SVETSKOM SCENOM: Onda se udala za NAJBOGATIJEG SRBINA, rodila mu sina, živela u pravoj KARINGTONKI, pa nestala... Evo kako danas izgleda (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

SVETSKA DIVA

BILA JE PRELEPA BEOGRAĐANKA I VLADALA JE SVETSKOM SCENOM: Onda se udala za NAJBOGATIJEG SRBINA, rodila mu sina, živela u pravoj KARINGTONKI, pa nestala... Evo kako danas izgleda (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Operska diva Milena Kitić (48) zlatnog glasa bila je omiljena Karmen mnogih domaćih zaljubljenika u operu.

Kitićeva je započela svoju profesionalnu karijeru sa Beogradskom operom u Narodnom pozorištu u Beogradu, debitujući 1989. kao Olga u operi Evgenije Onjegin.

Godine 1998. apravila je svoj američki debi i nastupala u Karnegi holu. Godine 2002. debitovala je sa Vašingtonskom nacionalnom operom, kao i operom Los Anđeles.

Oktobra 2005. godine debitovala je sa Metropolitan operi u Njujorku, glumila je Karmen i kao u Amneris u Verdijevoj Aidi.

Kitićeva se udata za 40 godina starijeg preduzetnika i bivšeg jugoslovenskog premijera Milana Panića (88), jednog od najbogatijih Srba, s kojim ima sedamnaestogodišnjeg sina Milana Spensera.

foto: Printscreen/RTS

Upoznali su se 1995. u Beogradu na proslavi 50. rođendana farmaceutskog giganta, koji je tada bio u Panićevom vlasništvu, gde je Milena pevala. Tada su počeli da se viđaju, ona je godinu kasnije počela karijeru u Nemačkoj i nizala uspeh za uspehom, ali zbog ljubavi se 2000. preselila u Ameriku.

Pričalo se da je Panić rentirao čuvenu vilu u kojoj se snimala Dinastija. Međutim, Panić je samo posedovao vilu u istoj ulici. Brak nije potrajao, razveli su se, ali o tome se nije mnogo pričalo.

foto: Zorana Jevtić

"Nijedno od nas nikada nije volelo da priča o našem privatnom životu za javnost. Tako će biti i ubuduće. Ostali smo veliki prijatelji i to nam je oboma najvažnije", rekla je jednom prilikom.

foto: Pritnscreen/RTS

Kitićeva danas predaje u Četmen univerzitetu u Kaliforniji, a ovih dana je stigla u Beograd sa svojim najtalentovanijim studentima i posetu kod svoje profesorke Biserke Cvejić.

foto: Pritnscreen/RTS

"Ako nam se ukaže prilika da u manjim ulogama pokažemo svoj talenat i kao pevači i kao glumci, otvaraju nam se vrata i za druge velike uloge", rekla je Kitićeva u Jutarmnjem programu RTS.

foto: Printscreen/RTS

Kurir.rs/RtGlorija/Foto Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track