Najnovije vesti

SUSRET SA OCEM KOJEG NIJE VIDEO 27 GODINA: Aleksandar Radojičić progovorio o teškim scenama koje je jedva PREŽIVEO
Foto: Dragan Kadić

SNIMANJE NOVE SERIJE

SUSRET SA OCEM KOJEG NIJE VIDEO 27 GODINA: Aleksandar Radojičić progovorio o teškim scenama koje je jedva PREŽIVEO

Pop kultura

Aleksandar Radojičić u novoj seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” igra košarkaša Marka koji se na početku susreće sa ocem kojeg nije video 27 godina.

- Drago mi je da ponovo radim sa Bjelom. Igram košarkaša Marka koji se nalazi na nekoj vrsti prekretnice u životu. Blizu je tridesete godine, karijera mu ide nizbrdo i mora da odluči da li će nastaviti da se u životu bavi košarkom i to malo ozbiljnije, ili će da se zaposli negde, jer majka želi da ga zaposli. Menadžer ga dovodi u propali klub koji želi da digne iz pepela, u kojem će trener biti Markov otac kojeg nije video 27 godina - kaže nam Radojičić.

- Ja sam svoje najteže scene imao u prvih 10 dana snimanja. Prva scena mi je bila kada se susretnem sa ocem posle 27 godina, kojeg krivim za to neviđanje. Što se tiče prekretnice, imao sam i ja neku pauzu u snimanju. Svako od nas ima trenutke oko tridesete godine kada se pitaš da li si ti zaista za ovo i gde to sve vodi, ali svako od nas prelomi taj period i krene još jače napred ili odustane. Ja mislim da sam krenuo još jače napred, a videćemo kakvi će rezultati biti - iskren je Aleksandar.

Na pitanje da li se bolje snalazi kao košarkaš odgovara:

- Iskreno, ono je bila epoha, a ovo je savremena priča. Mora bolje da se zna basket nego u “Bićemo prvaci sveta”. Ja moram malo da se podsetim jer ne igram više toliko basket sa drugarima u kraju jer nemam vremena.

foto: Printscreen

Kurir..rs/Puls/Foto Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...