ŠER POLJUBILA MERIL STRIP: Nastavak filma "Mamma mia" stigao u Srbiju i otkiveno koju pesmu grupe ABBA peva slavna pevačica
Foto: Reuters

Premijera

ŠER POLJUBILA MERIL STRIP: Nastavak filma "Mamma mia" stigao u Srbiju i otkiveno koju pesmu grupe ABBA peva slavna pevačica

Pop kultura -

Dve istinske dive i oskarovke, Meril Strip i pevačica Šer, ponovo su se našle na setu i uradile zajedno film koji je publika s nestrpljenjem očekivala "Mamma mia: Idemo ponovo".

Raspevani mjuzikl je konačno stigao u Srbiju, a slavna pevačica je na velikom platnu u svom stilu otpevala jedan od hitova čuvene švedske grupe ABBA "Fernando", a Meril nije krila zadovoljstvo što je baš njena stara prijateljica jedno od pojačanja.

- Ona je jednostavno božanstvena - rekla je Meril u šali i dodala da njena dobra prijateljica "naravno, igra njenu majku".

foto: Reuters

Svetska premijera filma održana je u Londonu, a čuvena glumica i pevačica za koju je vreme stalo našle su se zajedno na crvenom tepihu i poljubile pred novinarima.

- Nisam verovala da ćemo se nakon 10 godina ponovo okupiti i snimiti ovaj film - rekla je nasmejana glumica.

Nastavak filma "Mamma mia" sniman je u Hrvatskoj, na ostrvu Visu i prava je preporuka za predstojeće leto. Na premijeri u "Ušću" okupila se ekipa predstave "Mamma mia" iz Pozorišta na Terazijama, a crvenim tepihom prošetali su trudna Iva Stefanović u pratnji sestre Bojane, Ivana Knežević, Vujke, Slobodan Stefanović i drugi.

Ivana, sestre Iva i Bojana
Ivana, sestre Iva i Bojanafoto: Antonio Ahel

(Kurir/ Foto: Reuters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track