7 GODINA OD SMRTI EJMI VAJNHAUS: Njen život obeležili su brojni skandali, a droga ju je uništila! Ove njene POTRESNE poslednje reči nateraće vam suze na oči! (VIDEO)
Foto: profimedia

GODIŠNJICA SMRTI POZNATE PEVAČICE

7 GODINA OD SMRTI EJMI VAJNHAUS: Njen život obeležili su brojni skandali, a droga ju je uništila! Ove njene POTRESNE poslednje reči nateraće vam suze na oči! (VIDEO)

Pop kultura -

Pre tačno sedam godina preminula je poznata pevačica Ejmi Vajnhaus u 27 godini.

Ona je pronađena mrtva u svom domu u Londonu, a uzrok smrti bilo je trovanje alkoholom.

Njen život i karijeru obeležila je borba sa zavisnišću od droge i pića. Do svoje 27. godine, postala je cenjena muzička zvezda. Osvojila je nekoliko Gremi nagrada i prodala milione albuma. Bila je poznata po brojnim skandalima zbog kojih je često bila na naslovnim stranama tabloida.

foto: profimedia

Ejmi je poslednji intervju dala je u martu 2011. godine, samo nekoliko meseci pre smrti. Sa novinarom britanskog "Telegrafa" razgovarala je u studiju, tokom snimanja dueta sa svojim idolom, legendarnim pevačem Tonijem Benetom. U tom intervjuu nije bilo reči o njenim zavisnostima, rehabilitaciji, ljubavnim brodolomima, paparacima i skandalima. Govorila je o svojoj strasti prema muzici i nastupima, o stvarima koje je motivišu.

"Ja nisam rođena da nastupam pred publikom. Rođena sam da pevam, ali sam u stvari prilično stidljiva. Znate kakav je to osećaj? Ne želim da zvučim sentimentalno ili patetično, ali to je pomalo kao kada ste zaljubljeni, kada ne možete da jedete, nemirni ste. Ali čim se popnete na scenu, sve je u redu onog trenutka kada počnete da pevate", rekla je Ejmi tada.

Novinar koji je tog dana sa njom razgovarao, kaže da je izgledala zdravo, bolje nego što je izgledala godinama i da je delovalo kao da se oporavlja od poroka. Pričala je kako planira da nastavi svoje muzičko obrazovanje, i da usavrši sviranje gitare ili trube. Bila je presrećna što je dobila priliku da peva sa Benetom, za kojeg je rekla da je bio njen idol od malih nogu.

"Tako sam srećna što sam ovde. Ovu priču ću pričati svojim unucima, a oni će je preneti svojim unucima", rekla je kroz smeh.

foto: profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track