GLUMCI SE VRATILI U ŠEZDESETE: Bred i Leo kao hipici! (FOTO)
Foto: Profimedia

RETRO

GLUMCI SE VRATILI U ŠEZDESETE: Bred i Leo kao hipici! (FOTO)

Pop kultura -

Leonardo Dikaprio i Bred Pit odlično se zabavljaju na setu snimanja filma "Bilo jednom u Holivudu", projektu Kventina Tarantina.

Paparaci su uslikali holivudske zavodnike na pauzi snimanja, a fanovi su oduševljeni njihovim izgledom. Bred i Leo iskoristili su nekoliko minuta odmora da malo prošetaju, svako na svoju stranu. Interesantno je da su u retro garderobi privlačili poglede sugrađana.

foto: Profimedia

U uskim farmerkama i jakni iste nijanse, sa avijatičarskim naočarima za sunce i frizurom iz sedamdesetih godina Bred se šetao ulicama Los Anđelesa, gde je i smeštena radnja filma. Glumac je izazivao veliku pažnju i privlačio poglede prolaznika, koji ga u prvi mah nisu ni prepoznali.

foto: Profimedia

Slična situacija bila je i sa Dikapriom! U sivim pantalonama i braon kožnoj jakni, s hipi naočarima za sunce i velikim prstenom na ruci Leo se šetao, pijuckao kafu i pozdravljao prolaznike.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Kada je došlo vreme da se nastavi snimanje, glumci su se kao pravi profesionalci odmah vratili pred kamere i seli u automobil gde se snimala naredna scena.

foto: Profimedia

Radnja filma dešava se krajem šezdesetih godina. Dikaprio igra Rika Daltona, televizijskog glumca koji nije uspeo da se probije na filmsko platno, a njegova koleginica Margo Robi glumi Šeron Tejt, koju su u devetom mesecu trudnoće brutalno ubili, tačnije nožem izboli članovi sekte Čarlsa Mensona. Bred je Rikov dugogodišnji dubler i njih dvojica se bore da opstanu u Holivudu.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track