Najnovije vesti

PETAR PAŠIĆ O KONKURSU FCS: Šta je komercijalno ako to nije film sa Severinom, a EVO kakvu ulogu je dobila pevačica
Foto: Damir Dervišagić

REAGOVANJE

PETAR PAŠIĆ O KONKURSU FCS: Šta je komercijalno ako to nije film sa Severinom, a EVO kakvu ulogu je dobila pevačica

Pop kultura

Petar Pašić, reditelj filma "Ti si princeza", u kom glavnu ulogu igra Severina Kojić, kaže za Kurir da se nada da će uspeti da pronađe novac za svoj projekat, ali da je iznenađen odlukom Filmskog centra Srbije (FCS) da ih ne podrži.


- Ako filma sa Severinom nije komercijalan, ja ne znam šta jeste. Konkurs mora da se radi drugačije. Naš film je i umetnički, ali to treba da se stavi u drugi plani i da se gleda samo šta je komercijalno. U komisiji treba da sede ljudi iz posla, koji mogu da procene šta će zaraditi novac u bioskopima - objašnjava Pašić.

 

foto: Damir Dervišagić

Petar potvrđuje da je Severina prihvatila glavnu ulogu.


- Film je po žanru mjuzikl. Glavni junak je dete koje radi u luna parku i pokušava da bude pevač, a uzor mu je pevačica koju će igrati Severina. Između njih dvoje se odvija radnja. Biće izvedeno 17 pesama i pevaće obrade hitova iz osamdesetih godina - zaključuje Pašić.

 

 

Petar Pašić je na ovogodišnjem Festu predstavio svoj novi film "O bubicama i herojima", gde glavnu ulogu igra manekenka Nataša Vojnović. On u svojoj biografiji već ima najgledaniji film u domaćim bioskopima, to je bio nastavak "Mi nismo anđeli" pod naslovom "Rokenrol uzvraća udarac" iz 2006. godine, koji je videlo više od 150.000 ljudi.


Kurir/ Foto: Damir Dervišagić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...