NEK PRIČAJU DA SAM LOŠA GLUMICA! Dragana Mićalović progovorila: JA DRUGAČIJE NE MOGU!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVA

NEK PRIČAJU DA SAM LOŠA GLUMICA! Dragana Mićalović progovorila: JA DRUGAČIJE NE MOGU!

Pop kultura -

Razmišljajući o tome da li više voli seriju, film ili pozorište, Dragana Mićalović otkrila je nešto što je malo ko znao.

"Dopada mi se osećaj dok sam na pozornici, ali serija je moje prvo iskustvo i tu se najbolje osećam. Svaki dan mi donosi nešto drugačije. Naravno, volela bih da dobijem neku filmsku ulogu, ali da se zna - nisam glumica koja sve uloge prihvata pošto-poto. Mnogi kažu: 'Glumac si, ti moraš sve'. Ja se s tim ne slažem, iako je to možda istina. Sve što radim, radim prativši svoj instinkt i ne mogu da radim nešto što se kosi s njim. Ja se ne bih osećala dobro. Neka kažu da sam loša glumica, nema veze", jednom prilikom priznala ona.

Još ulogom Anđe, Dragana je oduševila sve ljubitelje domaćih serija, a ona trenutke sa seta čuva u najlepšem sećanju.

"To je definitivno jedan od najlepših projekata u kojima sam učestvovala i među prvim ozbiljnijim stvarima koje sam snimala. Zato mogu da kažem da sam imala sreću da sam radila pored takvog reditelja i glumačke ekipe koja mi je mnogo pomogla. Svi se, kada gledamo reprizu serije, dopisujemo porukama i svi slično razmišljamo i želimo da se to vreme vrati", rekla je Dragana.

Njoj je, takođe, veoma drago i zbog toga što je dobila priliku da učestvuje u projektu koji prati jednu epohu sa različitom kostimizacijom.

"Ja u duši živim u tom vremenu. Ja sam uvek za tu epohu", priznala je ona.

U "Sinđelićima", Dragana tumači lik Kasje, koju će publika ponovo moći da prati od septembra.

"Nastavljamo 'Sinđeliće', novu sezonu, i mnogo se radujem. Imali smo pauzu, a ljudi su već počeli da pitaju kada će biti prikazan nastavak. Eto od jeseni ponovo dogodovštine koje ćete svi voleti. Volim da radim tu seriju i ekipa je odlična. Osim toga, pripremam još jednu seriju, ali o tom - potom", bila je misteriozna ona.

Na pauzama od snimanja uvek je za ludovanja sa ekipom.

"Svaku pauzu koristimo da se igramo po studiju. Nikad se ne odmaramo. U poslednje vreme imamo naviku da se igramo šuge, a zatim ratujemo. Pustimo muziku iz 'Otpisanih', podelimo se u dve ekipe i igra kreće. Uveče je najsmešnije. Dešava nam se da na kraju snimanja, umesto umora, osećamo histeriju i dobijamo napade smeha, pa i tada divljamo. Mi se na snimanju ponašamo kao petogodišnjaci", ispričala je svojevremeno.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track