NAMERNO SE OLAKŠALA U BRAČNI KREVET: Optužba Džonija Depa ŠOKIRALA Holivud! (FOTO)
Foto: Profimedia

HAOS

NAMERNO SE OLAKŠALA U BRAČNI KREVET: Optužba Džonija Depa ŠOKIRALA Holivud! (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Džoni Dep (55) optužio je svoju bivšu suprugu, glumicu Amber Hard (32), da se namerno 'olakšala' u njihovom bračnom krevetu zbog ogorčenosti jer je zakasnio dva sata na njen 30. rođendan. Međutim, ona je rekla da je za to kriv njihov pas Bu i da je to bila samo neslana šala.

foto: Profimedia

Domaćica zaraćenog para izjavila je da otkrila izmet na prostirkama nakon što je Dep, posle svađe, izjurio iz njihove kuće u Los Anđelesu. Navodno, fotografski dokazi upućuju da je Amber to učinila, iako ona čvrsto tvrdi da je kriv njihov pas.

"Bu ima ozbiljnih problema s probavom" rekao je prijatelj Depa i Amber, i dodao da je to bila nevina stvar koju kućni ljubimci rade.

Mesec dana nakon 'prljavog incidenta', prema sudskim informacijama, Dep je, tokom svađe s Hard, uzeo mobilni i snažno ga bacio u njen obraz i oko.

foto: Profimedia

Policija tu nije reagovala jer nije imala dokaza, iako je Amber pokazala fotografiju gde se jasno vide modrice na licu. Dep nije hteo ništa da prizna.

"Mobilni nije udario gospođicu Hard u lice, niti igde drugde" rekli su njegovi advokati.

Policajci tvrde da su stigli do njihove kuće 25 minuta nakon navodnog napada i da nisu videli nikakvu štetu, a glumica je kroz suze rekla da nije povređena i da ne treba medicinsku pomoć. Nisu videli nikakve ozlede na njenom licu.

THAT LOOK THO {#johnnydepp}

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp_daily) on

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track