POSLE NJEGOVOG NASTUPA PLAKAO JE I SAJMON KAUEL: Svi su mislili da je Majkl anđeo od čoveka, a sad je PRETUKAO ženu u hotelu i završio u ZATVORU!
Foto: Printscreen

STOP NASILJe u PORODICI

POSLE NJEGOVOG NASTUPA PLAKAO JE I SAJMON KAUEL: Svi su mislili da je Majkl anđeo od čoveka, a sad je PRETUKAO ženu u hotelu i završio u ZATVORU!

Pop kultura -

Majkl Keter (40), koji je osvojio peto mesto u poslednjoj sezoni američkog Supertalenta, uhapđšen je ovog vikenda jer je pretukao suprugu. Majkl je pušten uz kauciju od 50.000 dolara i tvrdi da je reč o nesporazumu.

Pevač, zbog čijeg je emotivnog nastupa plakao i Sajmon Kauel, posvađao se sa suprugom Ajvi u hotelskoj sobi.

Pošto je neko od gostiju pozvao policiju, žena je izašla sa modricom na licu i rekla da ne želi da podnese prijavu. Ipak, policija je Majkla odvela u policiju jer se zakon mora poštovati.

foto: Printscreen

Pevač je američku publiku osvojio svojom harizmom i odličnim glasom. Oduševio je i žiri, a posebno Sajmona koji je pritisnuo zlato dugme i poslao ga direkt u četvrtfinale. Osim predivnog glasa, Majkl je sve iznenadio i neobičnom životnom pričom.

"Moja porodica je razlog zbog kojeg sam tu. Zbog moje žene i mojih šestoro dece", rekao je tada Majkl, koji radi kao medicinski tehničar na pedijatrijskom odeljenju.

foto: Printscreen

Majkl i njegova supruga odlučili su da usvoje još dece pošto je zamalo umrla na porođaju.

"Doktor je rekao da žena koju volim najviše na svetu može da umre, kao i moja novorođena ćerka Sofija. Proveo sam noć u molitvi. I čudom su se izvukle", isporičao je Majkl.

Zbog komplikacija pri porođaju, doktori su savetovali da Ajvi više ne rađa. Nakon nekoliko godina, njihova ćerka Sofija je sanjala da ima troje braće. Rekla je to roditeljima, a Majkl je ubrzo nakon toga čuo da trojica dečaka traže usvojitelje. Shvatio je to kao božji znak i ubrzo pokrenuo papire za usvajanje.

Nakon toga, usvojili su još dvojicu dečaka, koji je jedan teško bolestam.

"Ono što sam naučio od svoje dece, s obzirom na njihovu životnu priču, jeste da kad jedva preživljavaš, nemaš vremena da sanjaš", rekao je Majkl i dodao da svojim ponašanjem želi da bude primer deci.

foto: Printscreen

Posle ovoga što se desilo, teško da može biti primer bilo kome.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track