SILOVANA GLUMICA JE VELIKU TRAUMU PODELILA I SA ĆERKICAMA: Probudio me je jeziv BOL, mislio je da ću manje osećati ako SPAVAM!
Foto: Profimedia

IMALA JE 16 GODINA

SILOVANA GLUMICA JE VELIKU TRAUMU PODELILA I SA ĆERKICAMA: Probudio me je jeziv BOL, mislio je da ću manje osećati ako SPAVAM!

Pop kultura -

Glumica Padma Lakšmi do sada nije želela da priča u traumi koju je doživela sa samo 16 godina, ali su je druge žene svojim pričama inspirisale na taj korak.

Padma je imala 16 godina kada joj se dogodila užasna situacija, a krivac je dečko sa kojim je tada bila u vezi.

"Počela sam da izlazim sa tipom kog sam upoznala u tržnom centru u predgrađu Los Anđelesa. Radila sam tamo u radnji sa modnim dodacima, nakon škole. On je radio u radnji sa muškom odećom.Bio je zgodan i imao 23 godine. Kada bismo izlazili parkirao bi automobil, seo na kauč i pričao s mojom mamom. Nikad me nije dovodio kući kasno uveče pre škole. Bili smo intimni, ali je znao da sam devica i da nisam sigurna kad ću biti spremna za seks", otkrila je glumica koja se često nalazi na listama najlepših žena na svetu.

Dodala je kako ju je dečko silovao na dočeku Nove godine samo nekoliko meseci nakon što su počeli da se druže.

"Možda će vas zanimati jesam li pila tu noć kad sam silovana... Nije bitno, ali nisam bila pijana. Možda će vas zanimati šta sam imala na sebi, ili jesam li bila dvosmislena oko onoga što želim. Bila sam tako umorna, legla sam na krevet i zaspala", izjavila je Padma, a onda je otkrila da je na sebi imala crnu dugačku haljinu sa dugim rukavima, koja joj je otkrivala samo ramena.

"Molim te, ne radi to!", vrištala sam. Bol je bio neizdrživ, a kako je nastavljao, tako su mi krenule suze. Kad je završio, rekao je: "Mislio sam da će te manje boleti ako spavaš", i odvezao me kući... Počela sam se osećati kao da je to moja krivica. Tokom osamdesetih nismo imali izraz za silovanje u vezi. Zamišljala sam da bi mi odrasli rekli kog sam vraga radila u njegovom stanu ili što uopšte izlazim sa nekim toliko starijim", prisetila se ona i dodala:

"Razumem zašto bi te žene čuvale takvu stvar za sebe godinama, bez uplitanja policije. Godinama sam i ja radila isto", istakla je glumica.

Inače, Padma je doživela i to da ju je kao sedmogodišnju devojčicu očev rođak dirao između nogu, te daje njenu ruku stavljao na svoj penis u erekciji.

"Kad sam to rekla roditeljima poslali su me na dve godine u Indiju da živim sa bakom i dedom. Poruka je bila: "Ako kažeš, izbaciće te", ispričala je Padma koja ima ćerku Krišnu (8) od koje nije sakrila šta joj se desilo.

Kurir.rs/NewYorkTimes, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track