Producentkinja opet s poznatim: Kuburina bivša ljubavnica smuvala zvezdu Nemanjića!
Foto: Damir Dervišagić

nova ljubav

Producentkinja opet s poznatim: Kuburina bivša ljubavnica smuvala zvezdu Nemanjića!

Pop kultura -

Bivša ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure, producentkinja Petra Radivojević, smuvala je glumca iz serije "Nemanjići"Miloša Đurovića, ekskluzivno saznaje Kurir.

Njih dvoje su nekoliko meseci u vezi, u prilog čemu svedoče i fotografije koje je Petra najpre postavila na Fejsbuku, ali ih je ubrzo i obrisala. Međutim, mi smo uspeli da ih sačuvamo, a na njima se jasno vidi da uživaju u svojoj ljubavi. Miloš, koji je u "Nemanjićima" igrao Stefana Prvovenčanog a u filmu "Branio sam mladu Bosnu" Gavrila Principa, Petru je upoznao preko zajedničkih prijatelja i ljubav među njima je planula odmah. Vrlo brzo su shvatili da su jedno za drugo i uplovili su u vezu.

foto: Facebook

Podsećanja radi, Petra je dospela u žižu javnosti kada je Kurir razotkrio njenu vezu sa Kuburom. Njih dvoje su se upoznali 2011. na snimanju jednog studentskog filma gde je ona radila kao organizator. Prvo su se samo družili, a potom i počeli romansu, iako je glumac bio (i ostao) u braku s fitnes instruktorkom Marijom Savić Srećković.

foto: Facebook

Četrdesetčetvorogodišnji dramski umetnik mesecima je varao suprugu sa 18 godina mlađom Petrom. Javnost je tada prvi put saznala za ovu devojku, inače ćerku poznatog akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića, koja je završila Akademiju umetnosti u Beogradu kao jedan od najboljih studenata. I dok je nekada preferirala starije i oženjene, sada je našla vršnjaka, i to slobodnog. Ovim povodom kontaktirali smo Radivojevićevu, koja je saslušala zbog čega je zovemo i poručila da nema komentar, dok je Miloš bio nedostupan.

foto: Facebook

6 meseci su Kubura i Petra bili u vezi 4 meseca su Petra i Miloš u vezi

Aleksandar Srećković Kubura rođen: 30. april 1973. mesto: Beograd brak: oženjen fitnes instruktorkom Marijom Savić Srećković deca: dva sina

Miloš Đurović rođen: 25. april 1991. mesto: Beograd zanimanje: glumac

Petra Radivojević rođena: 16 april 1991. mesto: Beograd zanimanje: producentkinja

Kurir.rs- Ljiljana Stanišić, foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track