KARDAŠIJANOVI IZGUBILI VILE U POŽARU KOJI HARA KALIFORNIJOM: Kim i Kejtlin ostale bez kuća! (FOTO)
Foto: Profimedia

EVAKUACIJA

KARDAŠIJANOVI IZGUBILI VILE U POŽARU KOJI HARA KALIFORNIJOM: Kim i Kejtlin ostale bez kuća! (FOTO)

Pop kultura -

Luksuzna vila Kejtlin Džener, vredna oko četiri miliona dolara, izgorela je u požaru koji hara Kalifornijom. Pored nje i njene partnerke, iz ovog kraja evakuisani su i Kim Kardašijan i Kanje Vest, Ledi Gaga, Lijam Pejn, Alisa Milano, Vil Smit, Giljermo del Toro...

foto: Profimedia

Kuća bivšeg olimpijca Brusa Dženera, koji je pre tri godine promenio pol i od tada se zove Kejtlin, totalno je uništena. Kejtlin se ovim povodom zajedno sa svojom devojkom Sofijom Hačins obratila fanovima na društvenim mrežama.

- Izašli smo iz zone požara i na sigurnom smo. Mislimo na one koji su ugroženi i nadamo se da su i oni sigurni. Ne znam da li je kuća uspela da se izvuče ili ne. Sve je u vazduhu - rekla je Kejtlin.

foto: Profimedia

- Psi su napolju, na bazenu, sjajno se provode - duhovito se ubacila njena devojka Sofija, dodavši da piju votku.

Kako američki mediji pišu, otac Kajli i Kendal Džener u očaju je što je izgubio krov nad glavom u kome ima brojne uspomene.

foto: Profimedia

- Kejtlin je sve uložila u vilu u koju se uselila pre tri godine. Kuća ima tri i po hiljade kvadrata, a ona je sve uložila u nju - kaže izvor blizak Dženerovoj i dodaje da je ona i prošle godine bila žrtva vremenskih nepogoda, kada joj je vetar odneo krov.

Američki mediji tvrde da je i kuća Kim Kardašijan i Kanjea Vesta izgorela, kao i da je ceo klan ove porodice evakuisan. Najpoznatija starleta obratila se fanovima na društvenim mrežama.

foto: Youtube screenshot

- Imala sam sat vremena da spakujem troje dece i ceo svoj život, a onda smo morali da pobegnemo - napisala je ona.

North is always a mood ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ubrzo potom, Kim je postavila sliku sa svojom sestričinom i napisala: - Pokušavam da skrenem misli sa ovog požara, pa se grlim s nećakom. Svi smo na sigurnom i to je sve što je bitno - napisala je ona.

foto: Profimedia

Njene sestre Kloi i Kortni evakuisane su iz domova u Kalabasasu u četvrtak uveče. Kortni je odlučila da ode u vilu sestre Kendal Džener na Beverli Hilsu, dok je Kendal bila u Njujorku na reviji "Victorijas sikreta".

foto: profimedia

Pevač Lijam Pejn takođe je žrtva požara i on je na društvenim mrežama rekao da je izgubio kuću vrednu deset miliona dolara.

Pored njega, iz svojih kuća evakuisani su i Ledi Gaga, Vil Smit, Giljermo del Toro, Alisa Milano...

foto: Profimedia

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track