MIKI RURK BIO JE ŽESTOKI MOMAK HOLIVUDA, SAN SVAKE  ŽENE: A sad ko PLASTIČNA BABA nosi ženske tašne, dok psa hrani na kašičicu... (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠOK

MIKI RURK BIO JE ŽESTOKI MOMAK HOLIVUDA, SAN SVAKE ŽENE: A sad ko PLASTIČNA BABA nosi ženske tašne, dok psa hrani na kašičicu... (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Miki Rurk (65) tokom osamdesetih i devedesetih bio je jedan od najpoželjnijih holivudskih muškaraca, ali sam je kriv što sad više podseća na plastičnu babu nego žestokog momka.

Naime, raskalašan život i brojni zahvati na licu od njega su napravili da izleda kao da je od plastike.

Njegove poslednje fotografije šokirale su fanove. Sa svojim slatkim malim ljubimcem, psom kojeg je našao dok je snimao film, krenuo je u šetnju, dok je nosio žensku tašnu na ramenu. Miki je potom otišao na ručak, psa stavio u sedište za decu, hranio ga kašičicom, a kada su sve završili i krenuli kući, desila se nezgoda. Psić se uneredio nasred ulice.

Podsetimo, glumac je priznao da je imao veliki broj operacija na licu, pre svega na nosu i jagodičnoj kosti. Miki je imao poprilično buran život i karijeru. Bio je san svake žene osim Kim Besindžer, koja je sa njim snimila vrele scene u "Devet i po nedelja", a onda je započela njegova evolucija propadanja. Bio je u braku sa glumicom Kare Otis, koja je bila njegova divlja orhideja od 1992. do 1998. godine, a pre toga sa Debrom Fojer od 1981. do 1989.

Svakako nije spadao u "fine momke", zbog čega je više puta imao problem sa zakonom i dospeo na listu glumaca koji imaju svoje zatvorske epizode.

Za ulogu u filmu "Ratnik" osvojio je Zlatni globus 2008. godine, a ulogu u "Milku" zamalo je osvojio Oskara.

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track