TRAMPOV NASLEDNIK POSTAO PRVI DEČAK KOJI SME OVO DA RADI U BELOJ KUĆI: Više od pola veka se nijednom dvanaestogodišnjaku nisu tako složile kockice! (FOTO)
Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

TRAMPOV NASLEDNIK POSTAO PRVI DEČAK KOJI SME OVO DA RADI U BELOJ KUĆI: Više od pola veka se nijednom dvanaestogodišnjaku nisu tako složile kockice! (FOTO)

Pop kultura -

Baron Tramp je najmlađi sin Melanije i Donalda Trampa, predsednika SAD. U Belu kuću uselio se sa 10 godina, u stilu istinskog naslednika moćnog oca - izašao je iz helikoptera i prošetao se travnjakom u majici s natpisom "The Expert".

Poslednji "prvi sin" koji je šetao kuda se sada šeta Baron, bio je naslednik predsednika Džona F. Kenedija, JFK Džunior. On se u Belu kuću uselio 1961. godine kad je još bio beba. Baron je prvi dečak posle skoro 60 godina koji ima mogućnost da luta hodnicima ove poznate kuće.

Takođe, za razliku od porodice Baraka Obame, Tramp je u Belu kuću doveo nešto više članova porodice, odnosno svoje petoro dece iz čak tri braka. Dečak i majka službeno su se pridružili ocu kasnije, da bi on mogao u miru da završi školsku godinu u prestižnoj "Columbia Grammar and Preparatory" školi, gde mu školarina iznosi svetlucavih 45.000 dolara.

"Traže dodatnu zaštitu škole, stalno nas ispituju šta smo uradili što se toga tiče. Neki su bili zabrinuti za sigurnost, drugima je išlo na živce što moraju da ih pristaju na razne neugodnosti. Na primer, tokom školskih priredbi jedan lift bio je rezervisan posebno za prvu damu", kaže upravnik škole, objašnjavajući koliko je dečakov prelazak u Belu kuću bio šokantan čak i za njih.

"On nije dete koje nosi trenerke. Njemu je udobno i u odelu, dobro, ne baš svaki dan. Baron baš uživa kada ponekad nosi kravatu poput oca", rekla je svojevremeno Melanija kada su ju pitali o njenom sinu, prvom dečaku u Beloj kući posle skoro punih 60 godina.

Baron je, kako navode strani mediji, dobio sa useljenjem i novog kućnog ljubimca - omiljenog psa Patona, koji se uselio u novi dom isto kada i Baron. Pas je trebalo da posluži kao sredstvo ukoliko Barona uhvati nostalgija za starim domom, pa je novi mali prijatelj trebalo da bude tu da ga uteši.

Kurir.rs/Azra/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track