SEĆANJE NA VELIKU GLUMICU

TUGA I JECAJI NA GROBU SRPSKE DIVE: 40 prvih dana bez velike Milene Dravić, a svi su zaplakali kad su videli šta je donela kuma Seka Sablić (FOTO)

Pop kultura -

Srpska diva Milena Dravić preminula je posle teške bolesti u bolnici, a na četrdesetodnevni pomen okupili su se rodbina brat Rade, kao i prijatelji i kolege Jelena Đokić, Branka Petrić, Petar Benčina, Voja Brajović i mnogi drugi.

foto: kurir

Na pomen je stigla kuma Seka Sablić, koja je korpu žutog cveća, koje simbolizuje večno prijateljstvo, spustila na Milenin grob.

1 / 15 Foto: Marina Lopičić
foto: Kurir

Jedna od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumica Milena Dravić sahranjena je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. U prisustvu porodice, prijatelja, kolega i poštovalaca, legendarna glumica sahranjena je kraj svog supruga glumca Dragana Nikolića.

foto: Kurir

Milena Dravić je umrla u noći između 13. i 14. oktobra u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, posle duže bolesti.

Ostaće upamćena po više od 100 filmskih i 20 pozorišnih uloga, od kojih su mnoge višestruko nagrađivane.

foto: Kurir

Najpoznatije uloge ostvarila je u filmovima "Kozara", "Ljubavni život Budimira Trajkovića", "Rad na odredjeno vreme", "Moj tata na odredjeno vreme", "Sekula se opet ženi", "Nije lako sa muškarcima", "Zona Zamfirova".

foto: kurir

Kurir.rs/PDV/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja