NOVO POZORIŠTE U BEOGRADU: Prva predstava odigrana u Rakovici, Tanji Bošković uručena nagrada!
Foto: Privatna Arhiva

večernja scena

NOVO POZORIŠTE U BEOGRADU: Prva predstava odigrana u Rakovici, Tanji Bošković uručena nagrada!

Pop kultura -

Nova pozorišna scena sinoć je i zvanično otvorena u Beogradu. Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica ugostio je ekipu predstave Veliki talas i na taj način najavio novo mesto u gradu sa večernjim pozorišnim programom.

U prepunoj sali Centra za kulturu Rakovica, predstavom Veliki talas, javnosti poznatoj sa dasaka Zvezdara teatra, počela je da radi dugoočekivana večernja scena u ovoj ustanovi kulture. Program je počeo dodelom plakete velikoj dami srpske dramske umetnosti Tanji Bošković za najbolju žensku ulogu na nedavno završenom Festivalu pobednika festivala, odžanom u ovoj kući.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Glumačka ekipa koju čine: Tanja Bošković, Ljiljana Stjepanović, Lana Karaklajić, Pavle Pekić, Stevan Piale, Rade Marković, ispraćena je gromoglasnim aplauzom. Pristunima se obratila i Marijana Butulija, direktorka Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica najavivši bogat pozorišni program. 1. decembar je rezervisan za predstavu Brakolomije, a 16. decembra, na zahtev publike u Centru će se igrati Čorba od kanarinca, inače predstava koja je na pomenutom festivalu u Rakovici bila najbolja po mišljenju žirija publike.

Počev od sinoć, svake subote nas očekuju velika pozorišna ostvarenja na daskama Centra za kulturu u Rakovici. Velikani srpskog glumišta dolaziće u Krug trojke i u predivnom pozorišnom ambijentu izvoditi svoje predstave ljubiteljima pozorišne umetnosti, kojih, videli smo sinoć, u ovom delu grada ima mnogo. Dobrodošlu u Krug trojke. Dobrodošli na novu pozorišnu scenu u Beogradu u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track