DŽEKI ČEN ČITAVO BOGATSTVO POTROŠIO NA PROSTITUTKU, A OD ROĐENE ŽENE SAKRIVAO NOVAC: Živeo sam brzo i trošio neodgovorno! A evo šta je uradio sa DETETOM!
Foto: Profimedia

Šok

DŽEKI ČEN ČITAVO BOGATSTVO POTROŠIO NA PROSTITUTKU, A OD ROĐENE ŽENE SAKRIVAO NOVAC: Živeo sam brzo i trošio neodgovorno! A evo šta je uradio sa DETETOM!

Pop kultura -

Džeki Čen prevario je svoju sadašnju suprugu, a na prostitutku koju je znao samo pod pseudonimom dao je čitavo bogatstvo.

Glumac je otkrio kako su nezrelost i nesigurnost u mlađim danima uticali na njega. Događalo mu se da pije i vozi i da u istom danu slupa dva luksuzna automobila. Uspešnim ga je učinio film "Gas do daske" a tada je počeo da troši mnogo i na kocku i na prostitutke tačnije samo na jednu, tu koju je znao samo kao "broj devet".

foto: Profimedia

"Svi smo znali, ako nešto pođe po zlu, ne bismo doživeli izlazak sunca sledećeg dana. Živeli smo brzo i trošili smo neodgovorno naš novac", napisao je Džeki Čen u svojoj autobiografiji.

On je ispričao kako je uvek nosio mnogo novca jer je voleo da čašćava svoje društvo.

"Svaki obrok mi je bio sa velikim društvom pa sam tako pre deset godina za godinu dana potoršio 1.760.000 evra na tuđa jela.

Osim toga voleo je da kupuje i skupocene poklone:

"Voleo sam da poklanjam i ekstravagantne poklone: satove, automobile, kožne jakne izrađene po narudžbini, skupa vina".

foto: Profimedia

On je priznao da je žene veoma loše tretirao, a da je sina kada je bio beba, u napadu besa bacio preko cele sobe.

Svoju suprugu Joan Lin je prevario, a kada je bila trudna bio je ubeđen da je sa njim samo zbog novca, pa je smišljao kako da sakrije bogatstvo od nje.

Iz svoje kratke afere sa glumicom i azijskom misicom Elainom Ng Ji dobio je ćerku Etu Ng koja se pre samo nekoliko dana venčala sa dvanaest godina starijom devojkom.

foto: Profimedia

Kurir.rs, 24sata.hr,Kontakt Mjuzik / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track