ZBOG SLAVE SE PREDAO ALKOHOLU, IZVADILI MU ŽUČNU KESU, SAMLEO GA PANKREATITIS PA IZNENADA UMRO U 28: Aviči je znao šta ga čeka! Kad čujete šta mu je menadžer uradio ZALEDIĆETE SE!
Foto: Profimedia

ŠOK

ZBOG SLAVE SE PREDAO ALKOHOLU, IZVADILI MU ŽUČNU KESU, SAMLEO GA PANKREATITIS PA IZNENADA UMRO U 28: Aviči je znao šta ga čeka! Kad čujete šta mu je menadžer uradio ZALEDIĆETE SE!

Pop kultura -

Dokumentarac koji prikazuje kako je Aviči živeo sniman je godinama, a sada kad god da ga neko pogleda ima veoma jasnu predstavu o tome da je smrt zapravo bila neizbežna. Iako je za čitav svet iznenada preminuo u 28, Aviči je navodno znao da će umreti, a i njegov menadžer stalno mu je upravo to i govorio.

Poznato je koliko se teško mladi muzičar nosio sa slavom, životnim tempom na koji je bio prisiljen... a čovek s kojim se zbližio više nego s bilo kim drugim i koji je četiri godine radio na dokumentarcu o preminulom di-džeju, potvrđuje da je i danas u šoku.

"Imam utisak kao da se to nije desilo, deluje mi nerealno", kaže Levan Tsikurišvili, koji je video da je Avičiju teško ali nije verovao da će ga to toliko skupo koštati.

"Nastupima nije bil okraja. Moj život se vrti oko stresa", samo je jedna od jezivih Avičijevih rečenica iz dokumentarca o kojem bruji čitav svet.

On se, kažu, veoma jasno žalio da mu je dosta, ali očito mu nije bilo pomoći. Otvoreno je kasnije u dokumentarcu izjavio da će ga turneje zasigurno ubiti.

Krajem 2016. godine Aviči je dao otkaz svom menadžeru i tako se na neki se način povukao. Tu se film, zapravo, i završava. On na plaži na Madagaskaru priča o tome kako će od sada samo producirati glazbu u studiju. Međutim, u 28. je preminuo.

Naslovnice su preplavile vesti o tome kako se svojevremeno predao alkoholu jer je tako bolje podnosio turneje i svirke. Izvađena mu je žučna kesa zbog štete koju je napravio, a zatim zaradio je i pankreatitis.

Podsetimo, Tim Bergling (Aviči) preminuo je 20. aprila, oko pet meseci pre nego što će navršiti 29. Šokantnu vest o smrti najplaćenijeg di-džeja potvrdila njegova portparolka Dijana Baron.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Express.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track