CECA BOJKOVIĆ BILA JE SA DVOJICOM U ISTO VREME! Dok je snimala Bolji život bila je u braku sa jednim, živela sa drugim, a njen odnos sa ženom prvog muža je ŠOKANTAN (FOTO)
Foto: Youtube screenshot

LJUBAVNI ŽIVOT srpske glumice

CECA BOJKOVIĆ BILA JE SA DVOJICOM U ISTO VREME! Dok je snimala Bolji život bila je u braku sa jednim, živela sa drugim, a njen odnos sa ženom prvog muža je ŠOKANTAN (FOTO)

Pop kultura -

Krajem osamdesetih u toku snimanja popularne serije “Bolji život“ ljubavni život velike glumice Svetlane Bojković je bio buran. Dok je još formalno bila u braku sa prvim mužem Milošem Žutićem, upoznala je i zavolela drugog muža Ljubomira Mucija Draškića.

- Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se venčali tek 1990. godine. Jer, i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog - rekla je ranije za Politku Svetlana Bojković.

foto: Prtinscreen

Glumica kaže da je sa Milošem Žutićem ušla u ljubav dok je bila previše mlada i nezrela za brak.

- Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nedozreli za brak. I došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegovog života, do 1993, do njegove pedeset četvrte godine, uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a on sa glumicom Ognjankom Ognjanović sa kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dve smo bile i ostale jako bliske. Miloša je savladala najteža bolest - rekla je ona.

I njen drugi suprug je bio bolestan.

?

Објава коју дели Svetlana Bojković (@ceca.bojkovic) дана

- On je krajem devedesetih počeo da tone u neku vrstu depresije, a pravi izraz je odustajanje od života. Nikad pre toga nije hteo da se “čekira” kod lekara. Posle bombardovanja drugari su ga odveli u bolnicu “Sveti Sava” i tada mu je konstatovan problem sa krvnim sudovima. Umro je 2004. od srčanog udara u šezdeset sedmoj godini.

Svetlana se udala i treći put 2011. za diplomatu Slavka Kruljevića, u to vreme ambasadora naše zemlje u Finskoj. S njim je živela u Finskoj, a onda se vratila u Srbiju koja joj je mnogo nedostajala.

kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja