Najnovije vesti

RIJALITI ZVEZDA (20) OPTUŽILA CIMERE DA SU JE SILOVALI: Posle zabave završila u krevetu sa dvojicom! Tvrde da je htela SE*S U TROJE!
Foto: Shutterstock

POLICIJA PRIVELA NASILNIKE

RIJALITI ZVEZDA (20) OPTUŽILA CIMERE DA SU JE SILOVALI: Posle zabave završila u krevetu sa dvojicom! Tvrde da je htela SE*S U TROJE!

Pop kultura
14:16h

Rijaliti učesnica optužila je dvojicu kolega da su je silovali. Naime, policija je obavila razgovore sa producentom i još jednim članom TV ekipe nakon što je mlada žena u 20-im godinama protiv njih podnela prijavu zbog napada.

Jedan muškarac ima 20, a drugi 28 godina. Obojica su uhapšeni pod sumnjom da su silovali kolegicu. Oni su policiji u razgovoru tvrdili da se radilo o se*su u troje na koji su svi pristali.

Navodni se napad dogodio u ranim jutarnjim satima na privatnoj zabavi nedaleko od TV studija u kojem su ranije snimali. Policija je ispitala i ostale zaposlene i članove TV ekipe kao i potencijalne svedoke. Jedna žena je rekla da je devojka dobrovoljno otišla na zabavu nakon snimanja.

Žrtva je policiji rekla da se na zabavi onesvestila a kad se probudila, shvatila je da je silovana.

"Mlada žena u ranim 20-ima probudila se osećajući se loše. Bila je na privatnoj zabavi punoj droge i alkohola. Nakon što je došla k sebi, shvatila je da je bila žrtva ozbiljnog seksualnog napada. Ona je odmah sela u taksi i otišla u bolnicu, a zatim je podnela prijavu u policiji. Bila je prilično izvan sebe, jako uzrujana i izbezumljena u vezi onoga što se dogodilo. Ona je poznato ime u Velikoj Britaniji i fanovi bi odmah prepoznali o kome se radi", rekao je izvor za britanske medije.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily mail

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...