TAMARA KALINIĆ KRIJE DEČKA OD JAVNOSTI! Oni su jedini koji znaju njegov PRAVI IDENTITET, a evo i ZAŠTO!
Foto: Printscreen Instagram

PRIZNALA

TAMARA KALINIĆ KRIJE DEČKA OD JAVNOSTI! Oni su jedini koji znaju njegov PRAVI IDENTITET, a evo i ZAŠTO!

Pop kultura -

Tamara Kalinić, gostujući u jednoj emisiji, potrudila se da na sva pitanja koje je voditelj spremio za nju odgovori iskrenije nego ikada. Tako je i i priznala javno da ima dečka, ali da ga krije od očiju javnosti.

Kako je blogerka odmah zatim navela, oni koji su joj bliski znaju o kome se radi, ali da još uvek nije donela tu odluku da ga predstavi publici koja je prati. Inače, postoje i oni koji bi bili sa njom samo zato što je uspešna i finansijski stabilna, što nju, kako kaže - užasno iritira.

Takođe, napomenula je da je imala udvarače sa javne domaće scene, te da je u pitanju jedan sportista čije ime ipak nije otkrila.

Inače, Tamara reklamirajući samo jedan brend zaradi i do pet prosečnih srpskih plata. Kako napominje, ne bi mogla da bude sa nekim koga bi ona morala da finansira, osim ukoliko ta osoba nije ambiciozna i neko ko se trudi da uspe u svom poslu.

Dok je razvijala biznis, bila je u dugovima, što je svakako jedan od razloga zašto ne odustaje od svoje blistave karijuere. Dug je bio put do zvezda, a tek u poslednje vreme u prilici je da uživa do daske u svemu onome što radi, posebno zato što joj se trud isplati.

Drugarice iz mladosti sa kojima se i danas druži smatra da apsolutno nisu ljubomorne na nju, za razliku od onih s kojima više nije u kontaktu a koje generalno nisu na najboljoj životnoj tački. Ipak, preteće poruke i ružne komentare jeste dobijala kako putem Instagrama, tako i na blogu koji vodi, pa i bilo kojoj drugoj platformi koju ima, ali pošto se niko nikad nije potpisao - i danas veruje da je "neko iz posla" odgovoran za to, jer je uglavnom to i slučaj.

Kurir.rs/Blic/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track