NEKADA JE KRASILA NASLOVNICE, A SADA ŽIVI U BEDI: Manekenku izradio muškarac, moli za milost! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

Otkrivamo

NEKADA JE KRASILA NASLOVNICE, A SADA ŽIVI U BEDI: Manekenku izradio muškarac, moli za milost! (FOTO)

Pop kultura -

Nastasija Urbano bila je jedna od najtraženijih i najplaćenijih manekenki, a danas živi u bedi. Ona je kao dvadesetogodišnjakinja, osamdesetih godina krasila mnoge naslovne strane modnih časopisa.

Pozirajući za naslovnice Voga stekla je svetski ugled zahvaljujući kome je radila od Evrope do Amerike.

- Zarađivala sam i mislion dolara za godinu, a radila sam, na primer, samo dvadeset dana te godine - ispričala ej mankenka za "Daily mail".

Međutim, život joj se promenio nakon što se udala za muškarca sa kojim je dobila i decu, a koji je želeo samo njen novac. Danas je, kako kaže, zbog njega beskućnica.

foto: Printscreen Facebook

- Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, htio je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena. Finansirala sam naš životni stil, a on me je ostavio samo sa odećom na sebi - ispričala je ona.

Danas je, kaže, umorna od preživljavanja i traženja novca. Ponekad spava kod prijatelja, ali najčešće odlazi u predvorje banaka.

foto: Printscreen Facebook

- Ne želim da svojim prijateljiam budem teret - rekla je manekenka.

Nakon što je ispričala svoju priču mnogi pokušavaju da je vrate u svet mode. A da je zaista bila jedna od najlepših manekenki svedoće i brojne fotografije

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja