promene

ČVARKOV, TOBRICA I BOŠKIĆ PRED IZAZOVIMA DIGITALIZACIJE: Uskoro nove epizode Državnog posla! Boškić progovorio i MLADEŽU! (KURIR TV)

Pop kultura -

Humorističko-igrani serijal "Državni posao" u novoj sezoni seli se na kanal Superstar TV, a omiljeni junaci Đorđe Čvarkov, Dragan Torbica i Boškić ugostili su juče u novom studiju i predstavnike medije.

Od ponedeljka svakog radnog dana u 18.15 naši slavni arhivatori naći će se pred sasvim novim izazovom - digitalizacijom. S obzirom na uvođenje savremenih tehnologija u administraciji, reorganizacija u državnoj firmi bila je očekivana, ali omiljeni trojac komičara i nije baš spreman da prihvati promene i suoči se sa izazovima novog doba.

"Mi smo i dalje u državnoj firmi samo smo prešli u kancelariju pored. Veliki napredak nas očekuje i teško ćemo to preživeti. Više nećemo raditi s papirom. Najteže će biti meni, jer ću morati da radim s ova dva druga pećinska čoveka. Očekujem da će mi stići bonus na platu što ću morati da ih obučim", kaže Boškić, odnosno Dejan Ćirjaković.

Sporni mladež
Sporni mladežfoto: Nemanja Nikolić

Boškića najviše boli što su u javnosti isplivale njegove fotografije sa zimovanja dok je bio na bolovanju.

"Lažu, nemam ja mladež na čelu", objasnio Dejan, koji uspeo da sačuva radno mesto.

foto: Nemanja Nikolić

Najteži zadatak je pred šefom Đorđem Čvarkovim, kog tumači Dimitrije Banjac, kog najviše muči politika u njegovom Mošorinu.

"Titel je nekad bio opština, a sad su sve dođoši Bosanci preselili u Šajkaš. Iz Titela sam prešao na Pejićeve salaše. Sad sam stigao i do Beograda. Odmah sam oslepeo od ovog skenera. Bio sam sad kod doktora, kaže da sam oboleo na nervnoj bazi", objašnjava Banjac.

Serija "Državni posao" ostaje i na RTV, ali će se emitovati tri meseca nakon premijera na kanalu Superstar.

Kurir/ Ljubomir Radanov, Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track