NIKAD SE NIJE OSTVARILA KAO NJENA SESTRA! Naša publika ju je obožavala, zavela je pola sveta, a danas je samohrana majka i EVO KAKO IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Youtube screenshot

ZAUVEK ostala U SENCI

NIKAD SE NIJE OSTVARILA KAO NJENA SESTRA! Naša publika ju je obožavala, zavela je pola sveta, a danas je samohrana majka i EVO KAKO IZGLEDA! (FOTO)

Pop kultura -

Moniku Kruz domaća publika zavolela je tokom prikazivanja serije "Korak napred". 41-godišnja brineta je poput Penelope takođe glumica, ali i plesačica. Ipak, nikada se nije ostvarila kao sestra, iako je ples napustila kako bi se posvetila glumi.

Svakako, zanosne Španjolke, među kojima su tri godine razlike, godinama važe za prave lepotice. Međutim, Monika se na nedavnom događaju u Madridu pojavila bez starije Penelope, pa pokrala sve simpatije.

Dok je Penelope već godinama u srećnom braku s kolegom Havijerom Bardemom, s kojim ima dvoje dece, Monika je od 2013. godine ponosna majka devojčice Antonele.

Dete je dobila sama, tačnije preko anonimnog donatora sperme, a u jednom je intervjuu otkrila kako sebe ne smatra hrabrom zbog toga.

"Ne vidim razlog zašto bi bilo hrabrije odgajati dete sama nego u paru. Ovo u paru čak je izazovnije, jer muškarac ne može shvatiti zašto je žena toliko povezana s detetom. Postati majka za mene je bilo važnije od toga da sedim i čekam da mi prođe vreme za to", rekla je ona jednom prilikom.

Tada je komentarisala i natpise kako je danas lepim ženama teško pronaći ljubav.

"To je istina. Ne radi se o tome kako izgledate."

Priznala je i kako se više ne brine o pronalaženju muškarca iz snova, a ćerkica joj je pomogla da se usredsredi na sebe i ono što ona želi, jer sada ipak treba naći tog muškarca koji će biti pravi za obe.

Kurir.rs/Dnevnik.hr/Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track