NAJNOVIJA VEST O NEDI ARNERIĆ: Glumica stabilno, ali u teškom stanju!
Foto: Dragan Kadić

NAŠAO JE BRAT BEZ SVESTI

NAJNOVIJA VEST O NEDI ARNERIĆ: Glumica stabilno, ali u teškom stanju!

Pop kultura -

Neda Arnerić, poznata srpska glumica, zbrinuta je u sredu uveče u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) nakon što je pronađena bez svesti u njenom stanu na Vračaru. Prema najnovijim informacijama sa VMA, Neda nije više životno ugrožena, jer je stabilizovana. Kako je stručno navedeno, ona je intubirana i nije životno ugrožena.

Naime, prve jutrošnje informacije bile su da je stanje stabilno, ali negde posle 13 časova stigla je nezvanična informacija da je u teškom stanju.

- Ona je u teškom stanju i lekari čine sve da je spasu. Dobija svu neophodnu terapiju i medicinsku negu - navodi izvor Blica iz te ustanove.

Lekari sa VMS su jutros potvrdili da su pacijentkinju primili, ali i da je tada njeno stanje bilo stabilno.

"Primili smo pacijentkinju sinoć i njeno stanje je za sada stabilno", naveo je izvor iz te ustanove, navodeći da lekari nisu mogli da daju nikakve prognoze zdravstvenog stanja Nede Arnerić, osim da dobija svu neophodnu negu i terapiju.

Podsetimo, glumicu je u besvesnom stanju pronašao brat koji je, nakon što mu glumica nije odgovarala na telefonske pozive, uz pomoć bravara obio stan.

"Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u bolnicu", navodi izvor.

Za sada nema više detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo. Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Kako prenosi agencija Tanjug, Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen "Beogradski pobednik" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film "Aleksi" Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.

Kurir.rs/Blic/Foto Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track