SELMA BLER OTVORILA DUŠU O BORBI SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Glumica jedva govori, ali je skupila hrabrost i INSPIRISALA svet! Suze će vam same liti... (VIDEO)
Foto: Printscreen/YT

PRVI INTERVJU OD KADA JE DOBILA DIJAGNOZU

SELMA BLER OTVORILA DUŠU O BORBI SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Glumica jedva govori, ali je skupila hrabrost i INSPIRISALA svet! Suze će vam same liti... (VIDEO)

Pop kultura -

Selma Bler (46) koja je javnosti priznala da boluje od multiple skleroze, posle Oskara, gde je čak i zaplakala izašla je pred kamere i dala svoj prvi intervju od kako je obolela.

Glumica je hrabro odgovarala na pitanja, iako ima poteškoća sa govorom, da bi pokazala kako se ona bori sa svim što ju je snašlo.

foto: Profimedia

Ona je na samom početku priznala da joj je posle trudnoće bilo teško, brzo se umarala, pa je čak i padala nasred ulice, a olakšanje joj je bilo kada su doktori otkrili o čemu je reč.

"Bilo me je sramota dok ništa nisam znala. Prvo sam pila alkohol da bih lakše podnela kako se osećam, a kada sam dobila dijagnozu, plakala sam kao kiša, a onda sam rekla sebi da je to ustvari dobra stvar, moću ću da radim", izjavila je Blerova.

foto: Printscreen/YT

Selma je ispričala kako je porodici saopštila vesti, a prvo pitanje njenog sina bilo je da li će umreti.

"Doktori kažu da neću umreti. Već me je stalno viđao kako ispuštam stvari po kući i iznenada padam, a, kako sam uvek želela da ostanem hrabra zbog njega, počinjala bih da se smejem kada se to desi, kao da je reč o šali, da se ne bi zabrinuo za mene. Onda bi me on imitirao i počeo da ispušta stvari i pada. Smejali smo se zajedno, ali sam mu rekla da to nikada ne radi van porodičnog doma", ispričala je ona i dodala:

"Doktori su mi dali 90 posto šanse da vratim svoje mogućnosti, čekam sledeću godinu da vidim kako ću se osećati. Dovoljno je dobro što sada mogu da vodim ovaj razgovor."

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track