IZA NJENOG OSMEHA KRIJE SE TEŠKA PRIČA: Izgubila je oba roditelja, ne voli da PRIČA O NJIMA, a pesma koja je Sašku Janković odvela u FINALE Beovizije ima JAKU PORUKU (VIDEO)
Foto: Printscreen

HRABRA SAŠKA

IZA NJENOG OSMEHA KRIJE SE TEŠKA PRIČA: Izgubila je oba roditelja, ne voli da PRIČA O NJIMA, a pesma koja je Sašku Janković odvela u FINALE Beovizije ima JAKU PORUKU (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Saška Janković, koja se takmiči pod umetničkim imenom Saška Janks, pesmu "Da li čuješ moj glas" posvetila je roditeljima, koji su u roku od četiri godine preminuli.

Tuga, bol, suze, bile su sastavni deo Saškinog života. Ali nije poklekne i spas nalazi u muzici.

foto: Printscreen

- Ova pesma ima veliki značaj za mene, jer ljudi znaju da ja ne volim mnogo da govorim o određenim događajima iz svoje intime. Neko sam ko i ne govori baš o tome. Ova pesma jeste moja ispovest. Zato imam veću tremu, vrlo je emotivno. Moram da priznam da mi nije bilo lako. Čak mi se na probama dešavalo da dok sam je pevala i zaplačem. Uopšte nije jednostavno. Jedno je biti profesionalac, a drugo je biti čovek. Smatram da pobeđujem u mnogim stvarima u svom životu, radujem se šta život donosi, a ljudima želim da pokažem da za sve treba da se izborimo. Sećam se da sam tri meseca po odlasku moje mame išla na Evroviziju kao prateći vokal. Sećam se koliko mi je jako teško bilo, ali sam u sebi pobedila. Nikako nije lako, ali vidim da emocija dolazi do publike - kaže za Saška Janković.

Iza osmeha ove hrabre devojke stoje niz porodičnih tragedija koje su je zadesile u ranoj mladosti. Njoj je 2010. godine u 48. godini života, preminula majka, dr Mirjani Janković, od posledica kancera, a četiri godine kasnije u 52. godini nakon borbe s opakom bolešću i tata.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track