VODITELJ NEPREPOZNATLJIV! Lice mu je otečeno, nos POTPUNO SLOMLJEN, a odaziva se na ime Karlos: Sve je to bilo veoma teško... (FOTO)
Foto: Instagram screenshot

KAKVA TRANFORMACIJA

VODITELJ NEPREPOZNATLJIV! Lice mu je otečeno, nos POTPUNO SLOMLJEN, a odaziva se na ime Karlos: Sve je to bilo veoma teško... (FOTO)

Pop kultura -

Dejanu Jelači posrećilo se da na kratko postane deo ekipe "Reja Donovana". Za potrebe serije, voditelj se u potpunosti tranformisao, do te mere da samog sebe u ogledalu nije mogao da prepozna.

U ulozi opasnog momka, kriminalca i dilera Karlosa koji završava u zatvoru, ističe da mu ništa nije teško palo. Ipak, pripreme su i te kako dugo trajale.

"Bila mi je čast i zadovoljstvo da sam gost u jednoj od najgledanijih serija sa fenomenalnom glumačkom ekipom. Igram opasnog momka, krminalca i dilera droge koji završava u zatvoru. Zanimljivo je što je sama priprema za ulogu bila mukotrpna. Maska i šminka je trajala skoro 5 sati. Transformacija je neverovatna, da ni sam sebe nisam prepoznao u ogledalu", ispričao je on.

Inače, ova serija počela je da se prikazuje 2013. godine i za sada broji tri velike nagrade - Henk Azarija odneo je kući Emi, Džon Vojt Zlatni globus, a tu je i Critics' Choice nagrada za najuzbudljiviju novu seriju.

Kurir.rs/Glossy/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track