Najnovije vesti

SEVDAH U BEOGRADU, 3. APRILA, U SAVA CENTRU: Na sceni će se naći više od 50 izvođača
Foto: Promo

SEVDAH U BEOGRADU, 3. APRILA, U SAVA CENTRU: Na sceni će se naći više od 50 izvođača

Pop kultura

Neki od najboljih bosanskih i srpskih izvođača sevdalinki 3. aprila u Sava centru održaće jedinstveni koncert „Sevdah u Beogradu“. Na sceni će se naći više od 50 pevača, koji su poznati po izvođenju sevdalinki, ljubavnih pesama koje očaravaju svojom lepotom, otmenošću i snažnim emocijama.

 

foto: Promo

Sevdalinke za svakog pevača predstavljaju veliki izazov, tako da ih mogu izvoditi samo najbolji, a publiku će u sevdah pesmom odvesti: Halid Muslimović, Vesna Zmijanac, Neda Ukraden, Merima Njegomir, Saša Kapor, Nikolina Kovač, Ramiza Milkunić, Ringo Hamidović, Azra Husarkić, Esad Merulić, Jasmin Hasić, Dragan Račić, Hamza Šantić i mnogi drugi. Sve izvođače pratiće orkestar pod rukovodstvom prof. Dejana Milkunića, a pevačima će se u pojedinim pesmama priključiti i hor Iskre, kao i članovi KUD „Stevan Štrbac“ i „Gdofa“ iz Tuzle. Program će voditi naša poznata voditeljka Dragana Katić.

 

foto: Promo

Publika će uživati u više od dva sata programa, a pažljivo su odabrane zaista najlepše sevdalinke koje se već decenijama pevaju i osvajaju publiku svih generacija, kao što su: „Čudna jada od Mostara grada“, „Srdo moja“, „Moj dilbere“, „Višegrade grade“, „Kraj tanana šadrvana“ „Mene majka jednu ima“ i mnoge druge.

 

Karte za veče najlepših sevdalinki su u prodaji na biletarnici Sava centra, a zavisno od mesta sedenja cena se kreće od 1.200 do 2.800 dinara.

 

 

(Promo - tekst / Foto: Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...