PUT BRITNI SPIRS OD ZVEZDE DO KLINIKE ZA REHABILITACIJU: Pevačica je zbog droge  izgubila starateljstvo nad sinovima! A nervni slomovi, usponi i padovi PRATILI SU JE TOKOM CELOG ŽIVOTA!
Foto: Profimedia

prati joj se svaki potez

PUT BRITNI SPIRS OD ZVEZDE DO KLINIKE ZA REHABILITACIJU: Pevačica je zbog droge izgubila starateljstvo nad sinovima! A nervni slomovi, usponi i padovi PRATILI SU JE TOKOM CELOG ŽIVOTA!

Pop kultura -

Britni Spirs privlači pažnju od svog pojavljivanja, a postala je poznata po usponima i padovima koji je prate kroz karijeru. Optuživali su je da je loša majka, zbog droge i alkohola izgubila je starateljstvo nad sinovima, a jedan nervni slom joj je pomerio tlo pod nogama.

Pop prinzeca je 20 godina na muzičkoj sceni, a njen buran život odvijao se sve vreme pod budnim okom medija. Nakon poljupca sa Madonom na dodeli MTV nagrada 2003. godine, život popularne plavuše kreće nizbrdo.

2004. je bila u braku punih 55 sati sa svojim školskim drugom sa kojim se venčala u Las Vegasu.

Britni ubrzo upada u haotičan period sa svojim plesačem Kevinom Federlajnom.

Nakon par meseci zabavljanja Kevin i Britni su se venčalii ostvarili kao roditelji.

Nakon razvoda od Kevina, pevačica doživljava potpuni fijasko u životu.

Odaje se porocima i u javnosti sve češče biva viđena u jako lošem izdanju. Partijanje, droga, alkohol bili su njena svakodnevica što je 2007. godine rezultiralo gubitkom starateljstva nad decom.

Britni tada doživljava nervni slom pred očima javnosti i završava na klinici za rehabilitaciju.

Nakon oporavka Britni se vraća na muzičku scenu i ponovo osvaja top liste. ŽUbrzo nakon oporavka Britni uspeva da povrati pravo da viđa svoje sinove i svoj život počinje iznova.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Blic/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track