LEONARDO DIKAPRIO ŠETA SAMO MANEKENKE MLAĐE OD 25 GODINA: Holivudski zavodnik ima svoje uslove, evo kakva njegova DEVOJKA mora da bude!
Foto: Profimedia

Hit

LEONARDO DIKAPRIO ŠETA SAMO MANEKENKE MLAĐE OD 25 GODINA: Holivudski zavodnik ima svoje uslove, evo kakva njegova DEVOJKA mora da bude!

Pop kultura -

Leonardo Dikaprio (44) važi za jednog od najvećih zavodnika u Holivudu, a spisak cica kojima je pomutio razum je dugačak. Ono što je zanimljivije od broja devojaka koje je smuvao jesu godine koje lepotice imaju ili su imale kada su se zabavljale s njim.

Glumac nikada nije izlazio sa devojkom koja je starija od 25 godina. Izgleda da je opsednut dosta mlađim damama jer, prema analizi jednog korisnika Redita, Leo ne preferira žene koje su u ranim tridesetim ili njegove vršnjakinje.

Oskarovac je 1999. započeo vezu sa manekenkom Žizel Bindšen, koja je tada tek postala punoletna. Sa 18 godina, ona je bila najmlađa devojka sa kojom se glumac viđao, a on je tada imao 25. Njih dvoje bili su u vezi šest godina.

foto: Profimedia

U Dikapriovom zagrljaju bila je i modeli Bar Rafaeli, koja je tada imala 20.

foto: profimedia

Nina Agdal mu se bacila u zagrljaj sa 24, dok je Keli Rorbak imala 21. Uživao je i sa nemačkim supermodelom Toni Garn, koja je imala 20 godina, i sa Erin Harton, tada dvadesetdvogodišnjakinjom.

Po onome što je predstavljeno u grafikonu, Leonardovo srce osvajale su najčešće manekenke, i to uglavnom plavuše. Jedino se među supermodelima izdvaja glumica Blejk Lajvli, sa kojom je večiti neženja bio nekoliko meseci u burnoj romansi 2011, kada je ona imala 23 godine.

foto: Profimedia

Leo se smirio pored Kamile Moron, mlade i zgodne manekenke koja je od glumca mlađa više od dve decenije. Kamila ima 21 godinu, a par se upoznao u decembru 2017. Njih su paparaci uhvatili početkom godine na ručku sa njegovim ocem i maćehom. Još uvek nema svadbenih zvona na vidiku, ali je filmska zvezda rešena da održi ljubav sa brinetom jer njemu razlika u godinama nikada nije smetala.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Marija Trajković/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track