SA 12 GODINA SAM IŠAO NA LIPOSUKCIJU! Šokantni detalji iz detinjstva Sema Smita: Svi su mi se SMEJALI! (FOTO)
Foto: Profimedia

ZAPANJIO

SA 12 GODINA SAM IŠAO NA LIPOSUKCIJU! Šokantni detalji iz detinjstva Sema Smita: Svi su mi se SMEJALI! (FOTO)

Pop kultura -

Engleski muzičar Sem Smit nedavno je otkrio da se već kao dečak podvrgao estetskoj hirurgiji, ne bi li se rešio kompleksa koje je "navukao" u društvu. Danas, taj korak izgleda ne bi ponovio kada bi mogao, jer njime ništa nije promenio.

"Imao sam liposukciju sa 12 godina", rekao je na Instagramu glumici Džamili Džamil: "U tom trenutku bio sam vrlo srećan zbog te odluke. Međutim, ta operacija mi ništa nije promenila. Vratio sam kilažu kroz dve nedelje, jer nisam razvio odnos sa hranom. Ništa nije promenilo. Da, sa 12 godina imate liposukciju grudi, to je zaista je velika stvar..." objašnjavao je on.

Njega su, kako je naveo, vršnjaci stalno zadirkivali zbog grudi. Zbog toga često ga je mučila nesigurnost o kojoj muškarci, napominje on, ne govore jer nema ko da ih sasluša.

"Nema poznatih muškaraca koji pričaju o nesigurnostima. Čak mi je i sada čudno da govorim na tu temu, jer momci ne posvećuju mnogo pažnje tome", istakao je on, pa okrivio "toksični maskulinitet" za sve probleme te vrste.

"Uče nas da nisi dovoljno muškarac ako govoriš kako se osećaš u svom telu, ali ja želim da se borim protiv toga", zaključio je on.

Kurir.rs/Independent/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track