PROŠLO JE SKORO GODINU DANA! AKI RAHIMOVSKI PROGOVORIO O MOŽDANOM UDARU: To mi je najteže palo...
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

PROŠLO JE SKORO GODINU DANA! AKI RAHIMOVSKI PROGOVORIO O MOŽDANOM UDARU: To mi je najteže palo...

Pop kultura -

Pevač Aki Rahimovski početkom aprila prošle godine doživeo je lakši moždani udar. Danas se, kako kaže, oseća dobro. Ipak, zbog toga morao je da promeni brojne životne navike.

"Sada je sve u redu, pa vidi se po meni (smeh). Promenio sam životne navike, iskreno teško, ali zaista će biti sve okej", rekao je on.

foto: Nebojša Mandić

Odmah zatim, zvezda "Parnog valjka" napomenuo je da sa sinom Kristijanom nije u lošim odnosima, uprkos brojnim navodima.

"Nikada nisam bio u lošim odnosima sa sinom, nema tu priče, to su smislili zbog priče. Moj sin je sada završio album, kreće u promociju i savetovao sam mu da veruje u ono što radi. Želim mu svu sreću", kratak i jasan bio je on.

foto: Nebojša Mandić

Inače, on je zajedno sa zagrebačkim rok sastavom bio na turneji u Kanadi. Kako ističe, tamo se smrzao, te sada nije napuštao hotelsku sobu na Kopaoniku, gde je boravio.

"Na Kopaonik smo sleteli iz Kanade, tamo je minus četrdeset. Koncert je bio rasprodat i ovo je samo početak turneje, biće novih pesama i presek starih. Zatvoren sam u sobi i samo ručak i spavanje, jer nas je Kanada izmorila i trebalo nam je da se vratimo u normalu zbog džet-lega", napominje on.

foto: Damir Dervišagić

Svakako, njega veoma raduje što se "Parni valjak" sluša i što se uživa u njemu decenijama.

"Ljubav je uvek zastupljena kod mene i ljubav je jaka, ona je izvor svega, svih naših pesama, ljubavi nikada dosta. Teško je da danas odredimo klincima šta da slušaju, a veselim se da imamo puno klinaca koji slušaju našu muziku. Jedino blago svih ovih godina je da možemo da se, kao 'Stonsi0, pohvalimo sa tri generacije na koncertu", ispričao je on.

Vać godinama, Aki uživa u braku sa Ingrid, ali o toj ljubavi ne želi da govori mnogo u javnosti.

"Privatno je privatno. Jednostavno, nikad nisam dao na to i gotovo", zaključio je pevač.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track