OTKRIVENO JEZIVA TAJNA POSLE 28 GODINA: Džodi Foster  i Entoni Hopkins scene u filmu Kad jaganci utihnu snimali ODVOJENO, a razlog je STRAVIČAN (VIDEO)
Foto: Printscreen

NISU VIŠE hteli da ćute

OTKRIVENO JEZIVA TAJNA POSLE 28 GODINA: Džodi Foster i Entoni Hopkins scene u filmu Kad jaganci utihnu snimali ODVOJENO, a razlog je STRAVIČAN (VIDEO)

Pop kultura -

Davne 1991. zajedno su snimali film “Kad jaganjci utihnu” koji je, potom, ostvario svetski uspeh, ali Entoni Hopkins i Džudi Foster nisu se baš najbolje slagali.

Džodi Foster, koja je igrala mladu inspektorku, priznala je nedavno da joj je kolegina uloga psihopate izazivala velik strah.

Najvažniju ulogu u filmu tumači Entoni Hopkins, koji je svojim ekspresijama, frazama i pogledima kod gotovo svakog gledaoca uspeo da utera strah u kosti, međutim, nisu gledaoci jedini koji su od njega strahovali. Među uplašenijima je na setu bila tada 29-godišnja Džudi Foster, koja je igrala FBI studentkinju, Klaris Starling.

Ova uloga prvobitno je bila namenjena glumici Mišel Fajfer koja ju je odbila nakon što je pročitala scenario, uz obrazloženje da ima previše gnusnih scena.

Sa druge strane, za Džudi Foster to u početku nije predstavljalo problem.

Kurir.rs/tportal/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track