Najnovije vesti

VLADA LUČIĆ OD TV SUPERSTAR PRAVI SRPSKI HBO! Senzacionalni krimić o TAJNIM AGENTIMA! Državni službenik razotkriva obaveštajne službe! Nova serija ekskluzivno na SUPERSTAR KANALU!
Vladimir Lučić (levo) pravi srpski HBO, Foto: Damir Dervišagić

gala promocija

VLADA LUČIĆ OD TV SUPERSTAR PRAVI SRPSKI HBO! Senzacionalni krimić o TAJNIM AGENTIMA! Državni službenik razotkriva obaveštajne službe! Nova serija ekskluzivno na SUPERSTAR KANALU!

Pop kultura

Prvi krimić o tajnim agentima u Srbiji stiže večeras u nedelju od 21 sat na kanalu Superstar, a glavna uloga poverena je Milanu Mariću
 

Nakon serije "Besa" stiže novo akciono ostvarenje Superstar TV kanala "Državni službenik", koja će se odvažiti da prikaže rad tajnih službi. Uzbudljiva priča o tajnim agentima na SuperStar TV držaće vas svake nedelje prikovanima za male ekrane!

Prvu epizodu, pre televizijske premijere, imali su prilike da pogledali novinari u društvu autora producenta Predraga Gage Antonijevića, kao i glavnih glumaca Milana Marića, Ljubomira Bulajića, Marte Bjelice i Tihomira Stanića, koji su nakon projekcije pozdravljeni ovacijama.

Vladimir Lučić iz Telekoma otkrio je da ćemo vrlo brzo imati srpski HBO kanal, odnosno Superstar TV.

- Zahvalio bih Gagi Antonijeviću što je prihvatio da bude deo našeg tima. Za kratko vreme uspeli smo da od Superstara napravimo kanal koji je među deset najgledanijih. Imamo neku težnju da od tog kanala stvorimo srpski HBO na kome će se gledati samo dobre serije i filmovi. "Državni službenik" će vas do poslednje epizode držati prikovana za male ekrane - poručio je Vladimir Lučić.

foto: Damir Dervišagić

U nedelju, u 21 sat, počinje emitovanje serije "Državni službenik" o neobičnim ljudima koji su posvetili i položili svoje živote za očuvanje bezbednosti naše zemlje, ali o čijoj žrtvi mi nikada nećemo ništa saznati jer su bili zavetovani na tajnost, bez mogućnosti da dobiju spomenik ili status narodnog heroja iako su ga zaslužili.

- Naša serija dešava se danas, a ne pre 10 godina. Za mene je bilo otkrovenje što ćemo u seriji gledati neke nove mlade glumce, koji su sjajni. "Državni službenik" pomeriće standarde - rekao je Antonijević.

foto: Damir Dervišagić
1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Scenario je, po njegovoj ideji, napravio Dimitrije Vojnov. Pored mladih glumaca, uloge tumače i Aleksandar Berček, Žarko Laušević,Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Milena Radulović, Radovan Vujović, Nenad Okanović, Nebojša Ilić i mnogi drugi. Pretpremijerno prikazivanje nisu propustili ni Željko Mitrović, Zoran Cvijanović i Maja Mandžuka.

foto: Damir Dervišagić

Tihomir Stanić ponovo igra inspektora Marjanovića

Tihomir Stanić u novoj seriji igra inspektora Marjanovića, kao i u "Ubicama mog oca". - Glavni junaci ovde ga potpuno drugačije doživljavaju. Imam nekoliko scena i pravi se veza između javne i državne bezbednosti. Bilo je i meni zanimljivo da je i Marjanović uspeo da stigne u drugu seriju - kaže Stanić. Pripadnicima službe pomaže i Marko Janketić, koji reprizira svoju ulogu inspektora Mirka Pavlovića.

Kurir/ Foto: Promo i Damir Dervišagić

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pogledajte ko je još bio na ekskluzivnoj promociji

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...